USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Belediye Personeli, Bilgilendirildi

Belediye Personeli, Bilgilendirildi

Belediye Personeli, Bilgilendirildi
22-01-2015 17:47
Google News

ERSAN ARSLAN

Halk Sağlığı İl Müdürlüğü Obezite İle Mücadele çalışmaları kapsamında kurumlara yönelik programlarını sürdürüyor. Belirli aralıklarla kamu kurum ve kuruluşlarında stant açarak çalışanları ‘Obezite’ konusunda bilgilendiren uzmanlar, bu çalışmalarını dün de Sivas Belediyesi’nde gerçekleştirdi.

Belediye binasının girişinde oluşturulan stantlarda kurum personelinin vücut kitle indeksi ölçülerek, değerleri standardın üzerinde çıkanlar, diyetisyenlere yönlendirilerek uyarıldı. Halk Sağlığı Müdürlüğü personelinin belediye binasındaki çalışmalarına Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, başkan yardımcıları ile birlikte tam kadro katıldı. Başkan Aydın ve yardımcıları stantlara geçerek önce form doldurdu ardından vücut kitle indeksini ölçtürdü. Halk Sağlığı İl Müdürü Levent Sağlam’da Başkan Aydın’a eşlik etti. Vücut kitle indeksi standardın üzerinde çıkan Başkan Aydın ve yardımcıları diyetisyenler tarafından bilgilendirildi.

Obezitenin tansiyon, diyabet, kanser, kolesterol gibi ciddi sağlık problemlerine yol açabildiğini belirten diyetisyenler, sağlıklı bir yaşam için spor yapmanın ve sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!