USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Hizmette Sınır Olmaz?

?Hizmette Sınır Olmaz?

?Hizmette Sınır Olmaz?
23-02-2015 17:55
Google News


AK Parti Sivas Milletvekili Aday Adayı Av. Burhannettin Kuru, ‘Hizmet ediyoruz ama hizmette sınır olmaz. ‘Bu hizmet bu ülkeye, bu şehre yeter, hemşerilerimize yeter’ diyemeyiz. Bu ülke, bu aziz millet, Sivas’ımız ve hemşerilerim, çok daha fazlasına, güzeline layık. Allah nasip ederse daha fazlasının ve güzellerinin oluşacak milletvekili kadrosuyla, sizlerle, değerli hemşerilerimle birlikte artırmaya devam edeceğiz.’ Dedi.

ERSAN ARSLAN

AK Parti Sivas Milletvekili Aday Adayı Av. Burhanettin Kuru, sabah kahvaltısında mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Sivas Belediyesi Selçuklu Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programa, Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Koç da katıldı.

Programda konuşan AK Parti Sivas Milletvekili Aday Adayı Av. Burhanettin Kuru, muhtarlarla birlikte olmayan, muhtarların desteğini almayan bir yapının şehri ve ülkeyi yönetebilmesinin, hizmet götürebilmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Bu nedenle, muhtarlarla birlikte olmak istediğini belirten Kuru; ‘İl Başkanlığından ayrıldıktan sonra da ilk toplantımızı muhtarlarımızla yapmıştık. Aday adaylığı sürecinde Cuma günü başvurular bitti ve yeni bir haftaya başlıyoruz. Biz bu yeni haftaya yine muhtarlarımızla başlayalım istedik. Neden muhtarlarımızla başlıyoruz? Sonuçta, ülkeyi yönetmeye talip oluyorsunuz. Ülke ile birlikte bir şehri yönetmeye talip oluyorsunuz. Kurulacak milletvekili ekibi, valimiz, bürokrasimiz hep beraber ülkeyi yönetmeye talibiz ancak, muhtarlarla birlikte olamayan, muhtarların desteğini alamayan, muhtarlara destek olamayan bir yapının ne ülkeyi yönetebilmesi, ne şehri yönetebilmesi ne de bu şehre, ülkeye hizmet götürebilmesi mümkün değil. Onun için önce muhtarlarımız dedik. Hepinize bu yoğun katılımdan dolayı teşekkür ediyorum.’ Dedi.

‘TATLI BİR YARIŞ İÇERİSİNDEYİZ’

Kendisi gibi çok sayıda kişinin Sivas’a hizmet edebilmek için aday adayı olduğunu belirten Kuru, AK Parti’de 75 kişinin aday adaylığını açıkladığını, tüm aday adayları olarak Sivas’a hizmet etmek için, tatlı bir yarışın içerisinde olduğunu söyledi.

Kuru; ‘7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak milletvekili seçimleri için süreç başladı. Aday adaylarımızın başvuruları bitti. Hafta sonu teşkilat temayülümüz var ve sonrasında kamuoyu yoklamaları, genel merkezimizde yapılacak mülakat, üst kurulun çalışması ve 7 Nisan’da listemiz inşallah belli olacak. Bütün partiler açısından. Yüksek Seçim Kurulu’na listeler teslim edilecek.

Demokrasinin vazgeçilmez unsurları, muhtarlarımız gibi siyasi partilerimiz. Siyasi partiler aracılığıyla oluşan yapılarla nihayetinde hükümetler kuruluyor ve ülkeler o şekilde yönetiliyor. Biz de Sivas’ta 5 milletvekili ile TBMM’de temsil ediliyoruz. Şuan itibariyle 75 aday adayımızla AK Parti olarak bu 5 milletvekilliği için tatlı, güzel bir yarışın içerisindeyiz. Sağ olsunlar şehrimize hizmet etmek için çok sayıda kardeşimiz bu göreve talip oldular. Bu rekabet kesinlikle kırıcı, incitici bir rekabet değil. Bir birini destekleyen, birbirini tamamlayan, inşallah Sivas’ımıza, partimize de yakışır bir rekabet olacak diyor, bütün kardeşlerimize de başarılar diliyorum.’ İfadelerini kullandı.

‘HİZMETE TALİP OLDUK’

Yaklaşık 5 yıl süren İl Başkanlığı dönemindeki çalışmalarına da değinen Kuru, bakan, milletvekilleri ve bürokrasi ile uyumlu bir şekilde, birlik, beraberlik ve barış ortamı içerisinde elinden geldiği kadar hizmet kervanına katkıda bulunmaya çalıştığını söyledi. Kuru, ‘Hizmet gelebilmesi için birlik beraberlik şart, sevgi şart diyoruz. Eğer bir yerde huzur yoksa oraya hizmetin gelmesi mümkün değil’ dedi.

Yeni süreçte de milletvekili aday adayı olarak tekrar Sivas’ın ve Sivaslı’nın hizmetine talip olduğunu belirten Kuru; ‘Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da havasını soluduğumuz, ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz bu güzel şehrin, güzel insanlarının, değerli hemşerilerimin, huzurlu, mutlu ve refah seviyesi içerisinde yaşayabilmesi için elimizden geldiği kadar hizmet etmek üzere hizmete talip olduk. Bu noktada sizlerin başta olmak üzere, değerli hemşerilerimin destek ve dualarını bekliyoruz. Allah nasip ederse şehrimize hayırlı hizmetler vermek istiyoruz. Bugüne kadar birçok hizmet alındı ancak biz bunları yeterli görmüyoruz. İl Başkanlığımda da hep bunu söyledim. Hizmet ediyoruz ama hizmette sınır olmaz. Bu hizmet bu ülkeye, bu şehre yeter, hemşerilerimize yeter diyemeyiz. Bu ülke, bu aziz millet, Sivas’ımız ve hemşerilerim çok daha fazlasına, güzeline layık. Allah nasip ederse daha fazlasının ve güzellerinin oluşacak milletvekili kadrosuyla, sizlerle, değerli hemşerilerimle birlikte artırmaya devam edeceğiz. Allah çıktığımız yolda inşallah bizi mahcup etmez, inşallah taşıyamayacağımız bir yük yüklemez.’ Şeklinde konuştu.

‘SİVAS’I VE SORUNLARIMIZI

BİLENLER MİLLETVEKİLİ OLSUN’

Daha sonra konuşan Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Koç ise Sivas’tan seçilecek milletvekillerinin kenti ve sorunları bilen, halkla bütünleşen isimler olması gerektiğini söyledi. Kuru’nun bugüne kadar ki süreçte muhtarla olan diyaloguna ve yakınlığına değinen Koç, bu yaklaşımın çok önemli olduğuna dikkat çekerek, aday adayları ve siyasi partilere yönelik önemli mesajlar verdi.

Koç, şu ifadeleri kullandı:

‘Bu süreç çok önemli… Sivas’ımız için, bizler için, sesimizi Ankara’ya gönderebilmemiz için çok önemli. Bizler çok milletvekilleri, çok il başkanları gördük. Birçokları telefonlarımıza cevap verirken, Sivas’ın sorunlarını TBMM’ye taşırken, birçoklarının da sadece ellerini indirip kaldırdıklarını hepimiz bilmekteyiz. Birçokları mahallenin uç noktası olan, demokrasinin mihenk taşı olan muhtarlara önem verirken, birçoklarının da muhtarları kale almadıklarını gördük. En önemli olan konu da bizim için budur. Göreve talip olanlar yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır derler. Bizler de seçildiğimiz zaman öyle söyleriz.

Bunların içerisinde Burhanettin Bey’i de gördük. 4-5 yıl içerisinde hiçbir muhtarımız şaibesini duymadı. Bizlerle milletvekillerini buluşturdu, bakanı buluşturdu. Sivas’a gelen bütün bakanlar derneğimizi ziyarete geldi. Milletvekillerimiz bakanlarımız, Sivas’ımıza ne kadar hizmet ettilerse onlar hafızalarımıza kazındı.

Ben şunu destekliyorum diye bir kaide yoktur. Biz sadece Sivas aşkı ile yananların, şaibesiz olanların bizi temsil etmesini istiyoruz. Reklam için havaalanında inip de Dikilitaş’ı bulamayanların, kaç tane mahalle var diyenlerin değil… Biz derneğimizi ziyarete gelenlere de çok teşekkür ediyoruz. Zaten muhtarlardan icazet almayanları da biz kabul etmiyoruz. İstiyoruz ki, içimizden biri olsun, mahallerimizi, sorunlarımızı bilen biri olsun. Bilenler de belli, bilmeyenler de belli.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!