USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?HEDEFİMİZ; 5-0 YAPMAK?

?HEDEFİMİZ; 5-0 YAPMAK?

?HEDEFİMİZ; 5-0 YAPMAK?
14-03-2015 17:09
Google News


AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Neslihan Dereli, ‘7 Haziran’a kadar mahallerde, caddelerde, sokaklarda, kapı kapı her yerde yoğun bir şekilde çalışmalarımızı devam ettireceğiz. İlk hedefimiz Sivas için 5-0’ı alabilmek. Bunu yakalayabilmemiz ve şehrimizi daha güzel, daha kalkınmış, ekonomik anlamda istikrarını sağlayabilen bir şehir haline getirebilmek için; tüm Sivaslı kadınlarımızı AK Parti çatısı altında toplamak istiyorum. Buraya davet ediyorum.’ Dedi. 

ERSAN ARSLAN

26 Şubat’ta gerçekleştirilen kongrede AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Neslihan Dereli, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Kadın Kolları Teşkilatı olarak, göreve geldikleri günden itibaren yoğun bir çalışma temposunun içerisinde olduklarını belirten Dereli, seçim maratonu içerisinde sıkı bir çalışma temposu uygulayacaklarını belirterek, ‘İlk hedefimiz; 7 Haziran Genel Seçimlerinde Sivas’tan 5 milletvekili çıkarmak’ dedi.

Kadın Kolları Kongresi öncesi ve sonrasında çok konuşulan ‘siyasete girme nedeni’ ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Dereli, ülkeye büyük hizmetler kazandıran AK Parti’de siyaset yaparak, Sivas’ın gelişmesi ve kalkınmasına katkı sağlamak için, hizmet için siyasete girdiğinin altını çizdi.

Türkiye’yi kalkındıran ve üst seviyelere taşıyan AK Parti’nin bu kutlu yolculuğunda görev almanın büyük bir onur olduğunu belirten Dereli; ‘AK Parti iktidarı, cumhuriyet tarihinde 3 dönemdir iktidar olan tek partidir. Üstlenmiş olduğu vizyon ve misyonları ile Türkiye için elinden gelenin fazlasını yapmaya gayret göstermiş ve yapmış olan tek partidir. Bunu bütün çalışmaları, hedefleri ile ve başarılarıyla fazlasıyla görüyoruz. Gerek özgürlükler anlamında, gerek ekonomik ve siyasi istikrar anlamında ve gerekse Türkiye’nin dünya ile olan bağlantıları anlamında başarıyı yakalamış olması, istikrarın yakalanmış olması,  Türkiye’yi özgürlükler ülkesine dönüştürmüş olması çok büyük bir başarı. 2023 hedeflerinin de yavaş yavaş yerine geliyor olması çok önemli. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın bu hedefleri gerçekleştirdiği andan itibaren Türkiye’nin ekonomik anlamda dünyanın ilk 10 ülkesi içerisinde yer alacak olması takdire şayan bir başarı. Bizim de bu çorbada bir tuzumuz olacaksa, tuğlanın bir kenarından tutabileceksek eğer ne mutlu. Çok onurlu, büyük bir görev…

Bağımsızlığın, özgürlüğün istikrarlı bir şekilde yürümesi neticesinde fikirlerimizin uyuşması anlamında bu göreve layık görüldük. Tabi ki fikirlerimiz burada çok önemlidir. Ben de bu büyük oluşumun küçücük bir parçası olmaktan onur duyuyorum.’ İfadelerini kullandı.

‘SİVAS’TA 5-0 YAPMAK İSTİYORUZ’

Kendisini bu göreve layık gören Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’a teşekkür eden Dereli, 26 Şubat’ta gerçekleştirilen kongrenin ardından yoğun ve sıkı bir çalışma temposunun içerisine girdiklerini söyledi.

Gerçekleştirdikleri bazı çalışmalardan bahseden Dereli, ilk hedeflerinin ise AK Parti’nin 7 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimlerde en iyi oyu almasına katkı sağlayarak Sivas’tan 5 milletvekili çıkarmak olduğunu söyledi.

Tüm Sivaslı kadınları AK Parti çatısı altında toplanmaya davet eden Dereli, şu ifadeleri kullandı:

‘26 Şubat’ta gerçekleştirilen kongremiz neticesinde, Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz tarafından bu göreve layık görüldüm. Çok onurlu bir dava ve çok onurlu bir görev… Allah, alnımızın akı ile çıkmayı nasip etsin.

Tabi hızlı bir başlangıç yaptık. Kongreden çıkar çıkmaz temayül sürecine girdik ve biz orada ‘kadına şiddete hayır’ masası kurduk. Katılımlarda erkek sayısının fazla olması Sivas’ın bu konuda duyarlı bir şehir olduğunu bize gösterdi. İlk çalışmamız buna yönelikti. Temayülden bahsedecek olursak, birlik, beraberlik vardı. Çok tatlı bir yarış içerisinde geçti. Dostane bir yaklaşımla aday adaylarımız bu süreci takip ettiler. Bu çatının altında dostluğun, birlik ve beraberliğin olduğunu, ‘bu şehir için neler yapabiliriz’ neler yapabiliriz düşüncesinin olduğunu bir kez daha göstermiş olduk.

Bu süreçten sonra ilk çalışmamız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne yönelikti. Basın açıklaması ve birkaç toplantısından sonra Sivas Devlet Hastanesi’ndeki Kadın Doğum servisini ziyaret ettik.

Hemen arkasından Kader Mahkûmu Hanım kardeşlerimizi ziyaret ettik. Açık Cezaevi’ne olan ilk ziyaretimizi gerçekleştirdik. Onların bir parça da olsa gönüllerini almaya çalıştık. Tabi ki gönlümüz bir daha ki 8 Mart’ı dışarıda kutlayabilme temennisiydi.

Bundan sonraki hedeflerimize yönelik çalışmalarımız devam ediyor. İlk yönetim toplantımızı, ilk yürütme toplantımızı, görev dağılımlarımızı gerçekleştirdik. Sandık çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Mahalle Başkanlıklarımız anlamında eksikliklerimizi tamamladık. İlk hedefimiz; 7 Haziran 2015 genel seçimleri için çalışmak. 7 Haziran’a kadar mahallerde, caddelerde, sokaklarda, kapı kapı her yerde yoğun bir şekilde çalışmalarımızı devam ettireceğiz. İlk hedefimiz Sivas için 5-0’ı alabilmek. Bunu yakalayabilmemiz ve şehrimizi daha güzel, daha kalkınmış, ekonomik anlamda istikrarını sağlayabilen bir şehir haline getirebilmek için; tüm Sivaslı kadınlarımızı AK Parti çatısı altında toplamak istiyorum. Buraya davet ediyorum.’

KARAHAN’DAN

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Öte yandan, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Muhittin Karahan da, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Dereli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dereli’ye görevinde başarılar dileyen Karahan, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dereli, çalışmaları hakkında bilgi vererek Karahan ile fikir alışverişinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!