USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Avrupa´da gururumuz oldu?

?Avrupa´da gururumuz oldu?

?Avrupa´da gururumuz oldu?
02-05-2013 09:27
Google News


KAAN KARAGUŞ
 Türkiye Güreş Federasyonunun 3-5 Mayıs tarihleri arasında Sivas’ta düzenlediği Başbakanlık Kupası müsabakaları nedeniyle kente gelen Büyükler Avrupa Şampiyonu Milli güreşçi Taha Akgül, Demiryol İş Sendikası Sivas Şubesi’ni ziyaret etti.
Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’de düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda 120 kg serbest güreşte tarihi bir başarıya imza atarak ikinci kez Avrupa Şampiyonluğuna adını yazdıran Akgül, babası Recep Akgül ve antrenörleri ile birlikte Demiryol İş Sendikası’na çıkarma yaptı.
Geçtiğimiz yıl Sırbistan’da aldığı Avrupa Şampiyonluğunu bu yıl Gürcistan’da taçlandıran milli güreşçi, yaşadığı mutluluğu Demiryol İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Murat Kütük ve TÜDEMSAŞ Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan ile paylaştı.
Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Sendika Başkanı Kütük, milli sporcunun ülkemizi Avrupa’da başarıyla temsil ettiğini belirterek, Sivas’ın Ahmet Ayık ve Hamza Yerlikay’dan sonra Türk güreş tarihinde bir diğer gururu olacağını vurguladı.
TÜDEMSAŞ Genel Müdürü Koçarslan ise Akgül’ün bu başarısından dolayı TÜDEMSAŞ ailesi olarak büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyleyerek; ‘Taha Sivas’ın ve ülkemizin Avrupa’daki milli gururu olmuştur. İnşallah ilerleyen yıllarda Dünya şampiyonluğuna adını yazdırır ve Türk Bayrağını gönderde dalgalandırmaya devam ettirir’ şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Demiryol İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Murat Kütük, TÜDEMSAŞ Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan, Şube Sekreteri Ahmet Çakmak ve Mali Sekreter Kemal Uzman, şampiyon sporcuya çeşitli hediyeler takdim etti.
Hediyelerden dolayı Demiryol İş Sendikası ve TÜDEMSAŞ ekibine teşekkür eden Avrupa Şampiyonu Akgül ise; ‘Bu başarının en büyük mimarları bana inanan, benden dualarını eksik etmeyen sizlersiniz. İnşallah Sivas’ı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim’ dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!