USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?İNCE ELEYİP SIK DOKUDUK?

?İNCE ELEYİP SIK DOKUDUK?

?İNCE ELEYİP SIK DOKUDUK?
23-07-2015 13:29
Google News


İmza töreninde konuşan Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan; ‘İnşallah 2. ligde Sivas’ı temsil noktasında koşan, mücadele eden, Play-Off’u zorlayan, iddialı bir takım olacak diye, Sivas’ı heyecana sürükleyecek diye ümit ediyoruz.  Çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor. Çok ince eleyip sık dokunan bir transfer çalışması oldu’ dedi

OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto 2. lig kırmızı grup takımlarından Sivas Belediyespor, renklerine bağladığı futbolcularla imza töreni düzenledi.

Muhsin Yazıcıoğlu Tesislerinde düzenlenen imza törenine, Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı.

Sivas Belediyespor’a, Sivasspor’dan kaleci Nevzat Çizmeci ve orta saha Aykut Emre Yakut, Fethiyespor’dan Niyazi Batuhan Salman, Çorumspor’dan defans Murathan Buruş, Sarıyer’den stoper Gökhan Payal, Gölbaşından orta saha Berkay Öztuvan ve forvet Adem Sarı, Göztepe’den sağ açık Ali Akburç ve Giresunspor’dan da Ozan Kılıçoğlu transfer oldu.

‘TRANSFERLER DEVAM EDECEK’

İmza töreni öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Tunahan, 9 futbolcuyu renklerine bağladıklarını söyleyerek, takviye transferlerin devam edeceğini dile getirdi.

Tunahan şöyle devam etti; ‘Sivas Belediyespor 17 Haziran itibariyle Mehmet Şahan hocamızla ilk transferini yapmıştır. Arkasından transfer komitemiz ve teknik heyetimizle bir arada bugüne kadar süre gelen ve yine bir müddet devam edecek bir transfer çalışmasına giriştik. Bugün itibariyle 9 tane futbolcuyla kulübümüz anlaşmıştır. Futbolcularımızla protokol haline getirip sözleşme imzaladık. Bu transferlerin dışında yine hocamızın lüzum gördüğü noktalara takviye transferler olacaktır.’

‘HEYECAN VEREN VE İDDİALI BİR TAKIM OLACAĞIZ’

Sivas Belediyespor kulübünün hedefini söyleyen Tunahan; ‘İnşallah 2. ligde Sivas’ı temsil noktasında koşan, mücadele eden, Play-Off’u zorlayan, iddialı bir takım olacak diye, Sivas’ı heyecana sürükleyecek diye ümit ediyoruz.  Çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor. Çok ince eleyip sık dokunan bir transfer çalışması oldu. İnşallah bu yılda heyecan veren ve iddialı bir takım olacağız’ diye konuştu.

YENİ TRANSFERLER İDDİALI

Yeni transferler de iddialı bir şekilde konuşarak, takımları için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını söylediler.

SALMAN; ‘YENİ BİR CAMİAYA GELDİM’

Niyazi Batuhan Salman; ‘Yeni bir camiaya geldim. Geçen senede Fethiyespor’da oynamıştım. 2. ligi biliyoruz biraz. İnşallah bu sezon Allah kaza bela vermeden iyi bir başarılı sezon geçiririz.

YAKUT; ‘İNŞALLAH BAŞARILI OLACAĞIZ’

Aykut Emre Yakut; ‘İnşallah iyi bir sezon geçiririz ve ona göre zaten başkanımız gereken transferleri yapıyor. Bizde iyi bir kamp geçirip sezona iyi gireceğiz. İyi bir takım olduğumuza inanıyorum. Genç bir takımız ve bu bende çok büyük bir avantaj. Bunu birçok takım yapmıyor. Gençlere gereken fırsatlar verilmiyor. İnşallah başarılı olacağız.

BURUŞ; ‘İNANÇLARINI BOŞA ÇIKARMAYA ÇALIŞACAĞIZ’

Murathan Buruş; ‘Öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun. Hem takıma hem de kendime. Takımın kişilikli, karakterli oyunculardan kurulacağına inanıyorum. Bu yönde transferler oldu genelde. İnşallah bundan sonra bizde iyi bir kamp dönemi geçirip bize inananları, güvenenlerin inançlarını boşa çıkarmaya çalışacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz.

PAYAL; ‘İNŞALLAH LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRİRİZ’

Gökhan Payal; ‘2. Lige yeni çıkmış bir takım ve inşallah herkesin istediği şekilde güzel bir lig olur. Sakatlık ve kaza bela olmadan inşallah ligi en iyi yerde bitiririz.

ÖZTUVAN; ‘ÇOK MUTLUYUM’

Berkay Öztuvan; ‘Bu kulüpte olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah yeni sezonda fazla sakatlık yaşamam. Huzurlu, mutlu ve takım halinde başarılı bir sezon geçiririz inşallah.

AKBURÇ; ‘ŞAMPİYONLUK UMUTLARI İLE LİGE BAŞLAYACAĞIZ’

Ali Akburç; ‘Yeni şampiyon olmuş, ortamı, tesisi, içyapısı düzgün olan bir kulübe geldim. İnşallah bu sezonda çok iyi bir şekilde iyi geçer. Şampiyonluk umutları ile lige başlayacağız. Bütün arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun diyorum.

KILIÇOĞLU; ‘UMARIM 2. LİGE BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRİRİZ’

Ozan Kılıçoğlu; ‘Tekrardan burada olmak çok güzel. Umarım 2. lige başarılı bir sezon geçiririz. İki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun.

SARI; ‘TECRÜBE BİRİKİMİMLE TAKIMA KATKI SAĞLAYACAĞIM’

Adem Sarı; ‘Öncelikle başkanımıza transferleri gerçekleştirdiği için çok teşekkür ediyorum. Bana çok güvendiklerini söylediler. İnşallah burada bütün tecrübe birikimimle takıma katkı sağlayacağım. Benim için çok çok özel bir tabii ki böyle bir takımda forma giymek. En son Sivas’ta oynadığımda hemşerilerim canını yakmıştım. İnşallah şimdi tekrar Sivas’ta oynayıp yaktığım canların tekrar yüzlerini güldürmek istiyorum.

Açıklamaların ardından futbolcularla sözleşme imzalandı. Daha sonra yeni transferler ve yönetim kurulu gazetecilere poz verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!