USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GENÇ KARATECİ İDDİALI

GENÇ KARATECİ İDDİALI

GENÇ KARATECİ İDDİALI
27-08-2015 10:20
Google News


Eylül ayında düzenlenecek olan Karate Ümit-Genç 21 yaş altı Türkiye Şampiyonasına son sürat hazırlanan Sivas Gençlikspor kulübü karate sporcularından Yasin Altıntaş, rakiplerine gözdağı vererek; ‘Rakiplerimin hepsi Türkiye çapında olduğu için iyi olan rakiplerim var. Fakat ben onlardan daha iyi olduğumu düşünüyorum. Çalışmalarımı da onları düşünerek yapıyorum. Her zaman kendimi onlara göre çok iyi görüyorum ve her zaman iddialıyım’ diye konuştu

OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Eylülde Yalova’da düzenlenecek olan karate Ümit-Genç 21 yaş altı Türkiye Şampiyonasına, ilimizi temsilen gidecek olan Sivas Gençlikspor Kulübü Karate takımı iddialı bir şekilde şampiyonaya hazırlanıyor.

Sivas Gençlikspor Kulübü Karate takımı sporcularından Yasin Altıntaş, kendi kategorisinde iddialı olduğunu söyleyerek, rakiplerine gözdağı verdi.

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan genç karateci Altıntaş, şampiyonaya hırslı, istekli ve arzulu bir şekilde çalıştığını söyledi.

‘SON HIZ HAZIRLANIYORUM’

Şampiyonaya son hız hazırlandığını söyleyen başarılı karateci Yasin Altıntaş; ‘Ben 2006 yılından beri karate sporuyla ilgileniyorum. Yıllardır uğraşıyoruz bu sporumuzla. Eylül ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonamız Yalova’da düzenlenecek. Ümit-Genç 21 yaş altı grubunda milli takım seçmesi olarak yapılacaktır. Onun için şuanda da hazırlıklarımız son hız devam ediyor. Yaklaşık 4 aydır bu müsabakalara hazırlanıyorum’ dedi.

‘HAFTANIN 6 GÜNÜ İDMAN YAPIYORUM’

Haftada 6 gün idman yaptığı ve kondisyon çalışmasına ağırlık verdiğini söyleyen Altıntaş, şöyle konuştu; ‘Haftanın her günü antrenman yapıyorum. Sadece Pazar günü hariç, pazarı dinlenmeye ayırıyorum. Haftanın 6 gününü antrenmanla geçiriyorum. Kondisyon ve teknik çalışmalar yapıyorum. Tabii ki en önemlisi kondisyon ve hız üzerine olduğunu için sporcumuz o yüzden bunları yapıyorum ağırlıklı olarak. Sonra da tekniklerimi çalışıyorum.’

‘HER ZAMAN İDDİALIYIM’

Rakiplerine gözdağı veren ve her zaman iddialı olduğunun altını çizen genç karateci Yasin Altıntaş; ‘Yapılacak olan Ümit-Genç 21 yaş altı grubunda milli takım seçmesi müsabakalarında rakiplerimin hepsi Türkiye çapında olduğu için iyi olan rakiplerim var. Fakat ben onlardan daha iyi olduğumu düşünüyorum. Çalışmalarımı da onları düşünerek yapıyorum. Her zaman kendimi onlara göre çok iyi görüyorum ve her zaman iddialıyım. Bunu da başaracağıma da inanıyorum. Çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz’ dedi.

DERECELERİNİ ANLATTI…

Şuana kadar elde ettiği başarıları ve derecelerini anlatan karateci Yasin; ‘Ben 9 yıldır karate ile uğraşıyorum ve birçok derecem var. Ağırlıklı olarak iller arasında var derecem fakat Okullar Türkiye Şampiyonasında 3.’lüğüm var. 2010 yılında elde etmiştim bu derecemi. 2012-2013 yılında da Sakarya’da yapılan 1. ve 2. uluslar arasında 1.sinde 1.’lik derecem var. 2.’sinde de 2.’lik derecem var. Erzurum’da yapılan Palandöken müsabakalarında ise buda uluslar arası bir maçtı. Burada da takım olarak 1.’liğimiz var. Tekrar’dan Sakarya’da yapılan uluslar arası müsabakalarda 1.liğim var. Bu şekilde devam ediyor derecelerim ve başarılarım’ diye konuştu.

‘BAŞARI BENİM OLMAZSA OLMAZIM’

Başarı elde etmek için her zaman hırsla çalıştığını söyleyen genç karateci; ‘Bundan sonrada inşallah Allah’ında izniyle başarılarımın devamı gelecek. Bunun için gerçekten çok çalışıyorum. Hırslıyım, azimliyim, istikrarlıyım ve başarılıyı elde etmek için çok mücadele eden biriyim. Başarı ve derece benim olmazsa olmazımdır’ dedi.

‘DÜNYADA VE AVRUPA’DA DERECE YAPMAK HEDEFİM’

Hedeflerini gazetemize açıklayan başarılı karateci Yasin Altıntaş, şöyle konuştu; ‘Benim hedefim Eylül ayında yapılacak olan Türkiye şampiyonasında öncelikli herkesten iyi olduğumu göstermek ve 1. olarak bitirmek. Milli takım seçmelerine girip milli takım sporcusu olmak. Dünyada ve Avrupa’da derece yapmak hedefim. Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türk bayrağını dalgalandırmak olacaktır her şeyden önce hedefim.’

‘ENES ERKAN’I ÖRNEK ALIYORUM’

Sakarya’daki başarılı karateci Enes Erkan’ı örnek aldığını söyleyen Altıntaş, onun gibi olmak için çok çalıştığını söyledi. Altıntaş; ‘Sakarya bölgesinin sporcusu Enes Erkan var. Karate camiasında örnek aldığım sporculardan biri odur.  Başarılarla dolu bir geçmişi var. İnşallah bende onun gibi başarılı olurum. 9 yıldır uğraştığım bir spor dalı Karate ve bu sporu da herkese öneririm. Çok rahat bir spor dalı. Rahat öğrenilebilen bir spor dalı. Zevkli, istek ve arzu artıdan bir spor dalı. Yani herkesin karate yapması isterim’ dedi.

‘AİLEM BENİM HER ZAMAN DESTEKÇİM’

Ailesinin kendini için her zaman destekçileri olduğunu da ifade eden Altıntaş; ‘Ailem benim her zaman destekçim olmuştur. Her zaman ellerinden gelen bütün imkanlarıyla benim arkamda durmuşlardır. Ve yaptığım başarılarda her zaman benimle gurur duymuşlardır. Bu beni daha çok mutlu ediyor. İnşallah önümüzdeki maçta da derece yaparsak ailem daha huzurlu, mutlu olacak.’

‘GÜÇLÜ BİR KULÜBÜZ’

Sivas Gençlikspor Kulübü karate takımı olarak güçlü bir kulüp olduklarını sözlerin ekleyen Yasin Altıntaş; ‘Sivas’taki karate olarak gerçekten güçlü bir kulübümüz var. Güçlü sporcularımız var. Birbirinden iyi sporcularımız mevcut ve kendimize her zaman güveniyoruz. Ne kadar desteğimiz olursa o kadar daha iyi olacağımızın bilincindeyiz. Herkesi spora davet ediyorum. Spora davet ediyorum derken karateyi daha ön planda tutuyorum. Çünkü gerçekten çok zevkli bir spor dalı ve herkes karateye bekliyorum’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!