USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Moral Gecesinde Buluştular

Moral Gecesinde Buluştular

Moral Gecesinde Buluştular
30-08-2015 15:28
Google News


Son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle moral gecesinde yapılması planlanan sanatçı Alişan’ın sahne alacağı konser programı da iptal edildi

OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilimizi temsil eden Sivas Belediyespor, yeni sezon öncesi moral gecesinde buluştu.

Cumhuriyet Üniversitesi Çok Amaçlı Balo Salonunda düzenlenen geceye; Vali Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları, Özbelsan A.Ş Genel müdür vekili Şaban Kaya, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ertan Buyruk, Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Belediyespor Başkanı Turhan Tunahan ve yönetim kurulu üyeleriyle çeşitli branşta faaliyet gösteren sporcular katıldı.

Son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle moral gecesinde yapılması planlanan sanatçı Alişan’ın sahne alacağı konser programı da iptal edildi.

BAŞKAN TUNAHAN; ‘EĞLENMEK

BİZİM DE İÇİMİZE SİNMEZDİ’

Gecede konuşan Sivas Belediyespor Başkanı Turhan Tunahan, Son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle Alişan konserini iptal ettiklerini söyleyerek; ‘Bir yıl önce yine bu salonda belediyesporumuzun renklerine aşıklarıyla bir araya gelmiştik. Yine o gün sizlerden destek istemiş karşılığını birlikteliğimizle taçlandırmıştık. Bu geceyi hem geçen yıl bize verdiğiniz desteğe teşekkür etmek hem de geçen sene elde edilen şampiyonlukların coşkusunu birlikte yaşamak amacıyla planlanmış ve tüm hazırlıklarımızı ona göre yapmıştık. 2 ay öncesinden hazırlıklarımıza başlamış ve gecede bizleri sesiyle, sazıyla coşturacak olan sanatçımız Alişan ile de bu kontratımızı yaparak mutabık kalmıştık. Lakin o günden sonra ülkemizin birlik, beraberlik ve huzurumuza göz diken vampirler düğmeye bastılar. Yine tanıdık olan filmi vizyona koydu, içerideki ve dışarıdaki kansızlar insanımızın kanını akıttı. Son 2 ay içerisinde 44 şehit verdik. Yine gözyaşlarımız içimize aktı, şehit tabutlarına omuz verdik. Maalesef bu durum gün itibariyle son bulmuş değildir. Bu durum ülke genelinde hepimizi üzdü ve yasa boğdu. Bu tablo gereğince ilimizin valisi ve belediye başkanı bir araya gelerek şehit analarımızın şehit acısını paylaşma adına Türkiye Cumhuriyeti ve ilimizi için büyük öneme sahip 4 Eylül Kongresi’nin yıldönümü için planlanan şenliklerin ve konserlerin iptalini açıkladı. Her gün şehit haberleri gelirken ve ilimiz yöneticileri böyle bir kara alırken bugün sizlerle burada sazlı sözlü, davullu zurnalı bir gecede eğlenmek bizim de içimize sinmezdi. Bu doğrultuda sayın belediye başkanımızla görüşerek bu yılki Alişan konserini iptal ettik. Bu yıl konser olmayacak, ama biz bir, beraber, diri ve iri olmanın hazzını birlikte paylaşacağız’ dedi.

VALİ BARUT; ‘BELEDİYESPOR’A GÜVENİYORUM’

Futbolun tamamen bir takım oyunu olduğunu ifade eden Vali Alim Barut da, ‘Futbolcusuyla, yöneticisiyle, antrenörüyle, malzemecisiyle ve tüm ekibiyle bir ahenk ve uyum olması gerekir. Bu unsurlardan birisi eksik olduğu zaman başarı gelme ihtimali de düşer. Biz bu uyum ve ahengi devam ettirerek önümüzdeki engelleri aşıp başarılara ulaşmaya devam edeceğiz. Sivas Belediyespor inanıyorum ki, geçen sene gösterdiği başarıyı bu sene ikinci ligde de gösterecektir.’ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SAMİ AYDIN; ‘DAHA İYİLERİNİ YAPMAK

İÇİN YOĞUN BİR GAYRET ORTAYA KOYMALIYIZ’

Ardından söz alan Belediye Başkanı Sami Aydın ise şehitlerimiz nedeniyle konser programının iptal edildiğini hatırlatarak, ‘Belediyespor’umuz birçok branşta başarılara imza attı. Futbol takımımız bir üst lige çıktı, bayanlar hentbol takımımız Süper Lige yükseldi. Yıldızeli Birlikspor’un ve Zaraspor’un ise yine bir üst lige çıkması Sivas’ın spor tarihinde bir ilk oldu. Elbette başarılarla gurur duyacağız ama daha iyilerini yapmak için yoğun bir gayret ortaya koymalıyız. İnşallah Belediyespor’umuz bu bilinçle yeni sezonu daha verimli geçirecektir. Sporuyla, ekonomisiyle, turizmiyle Sivas hepimizin. İnşallah bu şehri arzu ettiğimiz ve olması gereken noktaya hep birlikte taşıyacağız. Ben buna inanıyor ve sizlere güveniyorum. Bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum’ şeklinde konuştu.

Gece Türk Halk Müziği konseri ile sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!