USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Ülkemizin Ak Parti´ye İhtiyacı Var?

?Ülkemizin Ak Parti´ye İhtiyacı Var?

?Ülkemizin Ak Parti´ye İhtiyacı Var?
29-09-2015 13:43
Google News


MUSTAFA IŞIK

AK Parti Sivas Milletvekili Adayı Hakan Akkaş, gazetemizi ziyaret etti. Seçim sürecinin hayırlı olmasını dileyen Akkaş, önemli olanın her şeyden önce Sivas’ın menfaatleri olduğunu söyledi. Birlik beraberliğin, dostluk ve kardeşliğin önemine vurgu yapan Akkaş, ‘Ben seçim sürecinin milletimize, ülkemize, özelde hemşerilerimiz Sivas’ımız için hayırlı uğurlu geçmesini diliyorum. Seçim süreçlerinin Sivas’ımıza, Yiğidolara yakışır bir şekilde geçmesini diliyorum. Önemli olan her şeyden önce yaşadığımız yerin menfaatleridir. Birbirimize karşı olan kardeşliğimiz, paylaşımlarımız, duygularımızdır. Dolayısıyla seçim bittikten sonraki günlerde de aynı kardeşliğin, aynı diyalogun devam etmesi gibi bir düşünceye sahibiz. Bu seçim sürecinin sonunda Sivas’ın caddelerinde yürürken, bir MHP’li arkadaşıma selam verebiliyor, o da bana selam verebiliyor, merhaba diyebiliyorsak bir defa her şeyden önce siyasi sonuçları bir kenara koyuyorum; Sivas kazanmıştır diye düşünüyorum.’ İfadelerini kullandı.

‘ÜLKEMİZİN AK PARTİ’YE

İHTİYACI VAR’

Türkiye’de dış güçlerin güdümüyle istikrarı bozmak isteyen ve bazı insanlar bulunduğunu, bu insanların aslında kişileri değil milletin menfaatlerini hedef aldıklarını belirten Akkaş, bunun geçmişte de bir takım örneklerinin olduğunu söyledi. Bu nedenle Türkiye’nin AK Parti’ye ihtiyacının olduğunu belirten Akkaş, AK Parti’ye verilecek oy, sadece politik bir tercih değil, onun çok ötesinde ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı milli bir duruştur’ dedi.

Akkaş, şu ifadeleri kullandı:

‘Yapılacak seçimin sadece bir siyasi parti tercihinin ötesinde çok anlamlı olduğuna inanıyorum. Şuan istikrarın bozulmasından, tek parti iktidarının bozulmasından faydalanacak insanlar vardır ki bu faydalanacak insanlar milletin kendisi değil, Türkiye’de yüzde 1’lik dediğimiz ekonomiyi, siyaseti, her anlamda yönetmek isteyen insanlardır. Şuan AK Parti üzerinden veya Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan üzerinden farklı bir operasyona girenler, direkt milletin menfaatlerine yönelik operasyonlara girenlerdir. Dış ülkeler, uluslararası ilişkiler boyutuyla neredeyse onların Türkiye distribütörü gibi davranan bu yüzde 1’lik kemsin, ben millete yönelik operasyonlarını partiye yönelik operasyonlar gibi hedef kaydırarak bir tehdit içinde olduklarını düşünüyorum. Rahmetli Menderes boyutunda rahatsız olanlar Menderes’in şahsıdan değil, ortaya koyduğu istikrardan rahatsız olmuşlardı. Rahmetli Turgut Özal’ın şahsında yapılan operasyonlar, patlatılmak istenen sosyal hadiseler, Özal’ın şahsından ziyade istikrarı bozmak için yapılmıştı. Aynı şekilde de şuan AK Parti üzerinden, Sayın Recep Tayyip Erdoğan üzerinden yapılıyor. Çünkü istikrarı bozmak isteyenlerin partisi yoktur. Bunların tek partisi vardır, zayıflamış siyasi irade, zayıflamış siyasi güç, çok partili kurulacak hükümetler. Onun beraberinde getirecek devlet atanmışlarının siyasiler üzerine çıkması. O arada onlarda oluşturdukları zeminde kendi menfaatleri doğrultusunda rahatça davranmak istiyorlar. Başbakan, bakan atamak istiyorlar. ‘Bu merkez bankası semboliktir piyasaya ben müdahale ederim’ diyorlar. ‘Borsa spekülasyonlarını ben yapayım’ diyorlar. Devlet bütçesi boşaltıldığı zaman ‘ben devlete borç veririm, 3 aylık tahvillerle yüzde 40 karşılığını verin’ diyorlar. Geçmişte istikrar olmadığı ortamlarda o kadar çok böle örnek var ki… Şimdi onların onda birini yaşamayan bir ülkede insanlar fırtına koparıyorlar. Çünkü onların iktidarıydı. Çok partili iktidar onların iktidarıydı. Ben inşallah milletimizin sağduyusuyla bunları göreceğine inanıyorum. Bu anlamda seçim sürecinin ve sonuçlarının iyi olacağını düşünüyorum. Rabbim her şeyin hayırlısını versin.

Bir takım eksikliklerimiz olabilir. 7 Haziran’da zaten mesajı aldık. Ama gün şuan da farklı bir gündür. Bu anlamda ülkemizin AK Parti’ye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. AK Parti’ye verilecek oy, sadece politik bir tercih değil, onun çok ötesinde bu oyunlara karşı milli bir duruştur. Halkımızı da bu milli duruşa davet ediyorum.’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Muhittin Karahan ise Akkaş’a çalışmalarında başarılar diledi. Karahan daha sonra Akkaş ve beraberindekilerle bir süre sohbet etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!