USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Başarıya Ulaşacağız?

?Başarıya Ulaşacağız?

?Başarıya Ulaşacağız?
08-10-2015 18:21
Google News


Öztürk, takım olarak hedeflerine ulaşacaklarını söyleyerek; ‘Hepimiz birbirimize inanıyoruz. Bunun neticesinde de Sivasspor özlediği, beklediği başarılara da ulaşacaktır. Geçiş dönemini yaşadıktan sonra, yavaş yavaş artılarını yaşamaya başlıyoruz’ dedi

OĞUZHAN SARZEP

Medicana Sivasspor'un defans oyuncusu İbrahim Öztürk, Sivasspor’un kısa sürede istediği ve özlendiği başarıya ulaşacağını söyledi.

Kulübün yayın organı Sivasspor Dergisi'nin ekim ayı konuğu olan İbrahim Öztürk, Sivasspor’daki hedeflerini açıklayarak, taraftarlardan destek istedi.

Bu sezona beklentilerinin altında başladıklarını söyleyen Öztürk şöyle konuştu:

‘Sivasspor'a baktığınız zaman belli bir hedefe oynamış, gerçekten kendisini, Anadolu'nun Yiğidolar'ı olarak benimsetmiş, önemli kulüplerimizden biri. Yeni sezona biraz da beklentimizin altında başladık, kendi düşüncem olarak. Daha fazlasını yapabilirdik ama tabi baktığımız zaman takımdan çok arkadaşımız ayrıldı. Ben bile devre arasında gelmeme rağmen kısa sürede yaşanan uyum, bu değişim, birçok arkadaşımız gitti yerine birçok arkadaşımız geldi’ dedi.

‘SİVASSPOR ÖZLEDİĞİ, BEKLEDİĞİ

BAŞARILARA DA ULAŞACAKTIR’

Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın verdiği taktikleri en iyi şekilde sahaya yansıtmaya çalıştıklarını söyleyen Öztürk; ‘Hocamızın verdiği taktiği en iyi şekilde sahada yansıtmaya çalışıyoruz. Hepimiz birbirimize inanıyoruz. Bunun neticesinde de Sivasspor özlediği, beklediği başarılara da ulaşacaktır. Geçiş dönemini yaşadıktan sonra, yavaş yavaş artılarını yaşamaya başlıyoruz. Onlar da takımı öğreniyor, bizim bile yanımızdakini tanımak için biraz zamanımız geçiyor. Biraz daha maç yapmak gerekiyor, bunlar önemli şeyler’ ifadelerini kullandı.

‘FUTBOLDA BAZI GEÇİŞ

DÖNEMLERİ OLABİLİYOR’

Medicana Sivasspor’a geldiğinde hiç yabancılık çekmediğini ve futbolda bazı geçiş dönemlerinin olduğunu kaydeden İbrahim Öztürk; ‘Sivasspor, Anadolu takımlarından daha hedefe oynayan bir takım, geçen sezon geldiğimde hak etmediği bir durumdaydı. Kötü futbol oynuyor muydu? Oynamıyordu ama sonuçlarda sıkıntı yaşadığı dönemler oldu. Görüştük, kendi içimde muhasebe yaptım. Tercih etmemdeki sebep; hedefi olan bir takım olmasıydı. Çünkü futbolda bazı geçiş dönemleri olabiliyor, bunlar normal. Bir dönem çok iyi olup bir sonraki dönem alt sıralarda da olabiliyorsunuz. Bu futbolun içinde doğasında olan bir şey. Tabi ben bunu atlatacağını biliyordum, kendime güveniyordum, Sivasspor'u biliyordum. Geldiğim dönem sıkıntılı bir dönemdi ama hep birlikte inandık, geldiğimde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sanki ben uzun yıllardır Sivasspor'da oynuyormuşum gibi oldu. Arkadaşlar sağ olsun, yönetim sağ olsun, en iyi şekilde ağırladılar bizi, onun için güzel bir başlangıç oldu diyebilirim’ dedi.

‘HOCAMIZIN İSTEDİKLERİ

AÇIK VE NET ORTADA’

Teknik Direktör Sergen Yalçın ile ilgili de görüşlerini dile getiren Öztürk, şunları ifade etti;

‘Sergen Hoca, gerçekten futbolculuğu döneminde kendini kanıtlamış, futbolculuğu bıraktıktan sonra hocalığa başladığı dönemde yaptığı işler ortada, başlangıç olduğu için, onun için de önemli sezonlar. Çünkü hem gerçekten ligde uzun zaman oynadığı için tecrübeli ve ligin içerisinde üst düzey oynadığı için artı bir tecrübeli ve aynı zamanda da bu tecrübesini yansıttığı için çok fazla artılarının olacağına inanıyorum. Çünkü onu da saha içerisinde gerçekleştiriyor. Gerçekten çok iyi çalışıyoruz, hocamızın istedikleri açık ve net ortada. Bu doğrultuda biz de o isteklere karşılık vermeye çalışıyoruz. Sergen Hocanın burada olması Sivasspor için büyük bir artı diyebilirim. Kendisinin, takımın, bizlerin hedefi olması hepimiz için önemli. Sergen Hoca; takımını iyi bilen, iyi çözen ve aynı zamanda iyi hamlelerini de gerçekleştiren bir hoca, inşallah sezon içerisinde bunun da artılarını yaşayacağız.’

‘HER ZAMAN 12. ADAMA İHTİYACIMIZ VAR’

Son olarak taraftara her zaman ihtiyaçlarının olduğunu ve onların sayesinde iyi işler yapacaklarını da söyleyen Öztürk; ‘Taraftarımız elinden geldiği kadar bize destek oluyor. Biraz kısa zamanda bazı şeyleri daha iyi gördük ama biraz daha coşkulu olmak gerekiyor, coşkulu dediğim; biraz daha o olayın içerisinde. Çünkü futbol 90 dakikalık bir oyun, hakemin ilk düdüğü ile başlayıp son düdüğüne kadar devam eden bir oyun. Saha içerisinde olabiliyor; bir anlık takım durabiliyor o anda devreye girmek bir bütün olmak, bütün olmak dediğim budur. Bizim her zaman 12. adama ihtiyacımız var. Deplasmanda olsun, içerde olsun çok ihtiyacımız olan bir şey, çünkü 11 kişiye 12 kişi olmuş oluyorsun bir oyuncu artın oluyor, maçı kazanma şansın daha yüksek oluyor, bu bizim için önemli. Onların beklentilerini biz elimizden geldiği kadar, en iyi şekilde yerine getirmek istiyoruz’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!