USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Bize Güvenin?

?Bize Güvenin?

?Bize Güvenin?
08-10-2015 18:23
Google News


Başarılı orta saha Erkan Kaş, Sivasspor’da olmaktan dolayı da mutlu olduğunu ifade ederek; ‘Biz de neyin ne olduğunun farkındayız daha da ileri gitmek için gerekli olan her şeyi yapmaya da hazırız, ondan kimsenin şüphesi olmasın. Daha da iyi yerlerde olacağımız inancındayım. Bize herkes güvensin’ dedi

OĞUZHAN SARZEP

Medicana Sivasspor'un orta saha oyuncularından Erkan Kaş, Sivasspor’da son derece mutlu olduğunu söyleyerek, kendinin büyük hedefleri olduğunu ve onları Sivasspor’da gerçekleştireceğini belirtti.

Kulübün yayın organı Sivasspor Dergisi'nin ekim ayı konuğu olan Erkan Kaş, Sivasspor ile ilgili düşüncelerini açıklayarak, iyi bir konuma geleceklerini söyledi.

Sivasspor’da olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen Öztürk, şunları kaydetti;

‘Sivasspor'da olmak güzel bir duygu, çünkü Sivasspor'un ağırlığı, yeri belli, başarıya aç bir takım, Başkanımız zaten iyi bir başkan, kulüp iyi bir kulüp. Ligdeki çoğu takımdan yüksek bir yer burası. Başarıları da hak eden bir kulüp. Belli dönemlerde büyük başarılar yakalamış bir takım zaten, burada olmaktan mutluyum. Buraya gelmeden önce Sivasspor'un zorlu bir deplasman olduğunu söylemiştim. Burası gerçekten iyi bir kulüp, futbolcular açısından kendini geliştirebileceği, daha iyi yerlere gidebileceği, kulüp açısından da büyük başarılar yakalanabilecek bir kulüp burası. Gayet memnunum burada olmaktan.’

‘LİGİ DAHA İYİ BİR

YERDE BİTİRECEĞİZ’

Ligi bu sezon iyi bir yerde bitireceklerini ifade eden Kaş, ‘Geçen sezon kötü bir sezon geçmiş olabilir, Sivasspor adına ama bu sezon gerçekten daha iyi olacağız, oyunumuzun daha da üstüne koyarak, ligi daha iyi bir yerde bitireceğiz. Bundan emin olsunlar, buna gerçekten hocamız da futbolcular da aç. Transferler; yönetim ve hocamız gerek gördüğü şekilde yapıldı. Takımda eksiklerin olduğunu gördükleri için bu kadar transfer yapıldı. Sonuçta her alınan futbolcu belli başlı kriterlere bakılarak alınıyor. Takımdaki eksik olan kısımlar değerlendirilerek alınıyor. Bu konuya yönetim ve hocamız karar veriyor’ dedi.

‘BÜYÜK HEDEFLERİM VAR’

Kendisi adına büyük hedeflerini olduğunu ve bu hedefleri Sivasspor’da gerçekleştireceğinin altını çizen Erkan Kaş; ‘Sivasspor'un geçmişine baktığımızda başarıları yakalamış bir takım. O başarıları tekrarlamak isterim. Ben de bu başarılarda büyük pay sahibi olmak isterim. Kendi açımdan da burada yükselmek ve iyi sezonlar geçirmek isterim. Herkesin olduğu gibi benim de büyük hedeflerim var. İnşallah onları da Sivasspor'da gerçekleştirebilirim’ ifadelerini kullandı.

‘SERGEN İYİ BİR HOCA’

Teknik Hoca Sergen Yalçın’ın iyi bir antrenör olduğunu dile getiren orta saha oyuncusu Erkan Kaş; ‘Sergen Yalçın, Türk futbolu adına büyük ve önemli bir isim. Ben, Beşiktaş Paf takımındayken de bizim hocalığımızı yapmıştı. Biz paf takım olarak, zorlu bir dönemdeydik, başımıza gelmişti çok iyi bir çıkış yakalamıştık. Şimdi burada da öyle, ligde yaptığı şeyler belli zaten. Bence gerçek anlamda iyi bir hoca’ dedi.

‘BİZ DE NEYİN NE OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ’

Taraftardan kendilerine inanmalarını ve güvenmelerini isteyen Kaş; ‘Taraftarın geçen sezondan dolayı içlerinde bir korku olabilir, o kadar da iyi başlayamadığımızı biliyorum ama şundan emin olsunlar çok iyi bir takımımız var, bunu diğer kulüplerde oynayan arkadaşlarımız da söylüyor zaten. Biz de neyin ne olduğunun farkındayız daha da ileri gitmek için gerekli olan her şeyi yapmaya da hazırız, ondan kimsenin şüphesi olmasın. Daha da iyi yerlerde olacağımız inancındayım, bunun inancıyla futbolumuza da güveniyoruz, hocamıza, takım arkadaşlarımıza da güveniyoruz. İnşallah her şey bizim için iyi gidecek. Taraftarımızı stadyuma davet ediyorum. Galatasaray maçında çok iyi bir taraftar görmüştük. İnşallah bundan sonra stadyumumuzu doldururlar. İnşallah en kısa zamanda da yeni stadyumumuz tamamlanacak’ diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!