USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Okan´a Taraftar Desteği

Okan´a Taraftar Desteği

Okan´a Taraftar Desteği
02-11-2015 09:04
Google News


Buruk’a güvendiklerini söyleyen taraftarlar, Okan Buruk’un sıcak yaklaşımından dolayı da teşekkür ettiler

Kırmızı-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Okan Buruk, Bursa maçında oynanan oyundan memnun olduğunu ancak sonucun üzüntü verdiğini dile getirerek, hataları telafi edeceklerini söyledi. Buruk, Gaziantepspor maçı için taraftara da bir mesaj verdi. Buruk; ‘Taraftarın bizim için değeri çok fazla. Gaziantep maçında bizim yanımızda olmaları gerekiyor. Oyuncularımın morale ihtiyacı var’ dedi

OĞUZHAN SARZEP

Ligin 11. haftasında kendi evi ve seyircisi önünde Gaziantepspor’u konuk edecek olan Medicana Sivasspor bu maçın hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Okan Buruk ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Düz koşu ile antrenmana başlayan Yiğidolar, pas ve şut çalışması yaptılar. Kırmızı-beyazlı ekip daha sonra ayak tenisi oynayarak hazırlıklarını sürdürdüler.

OKAN BURUK’TAN

TARAFTARA SICAK YAKLAŞIM

Teknik Direktör Okan Buruk antrenman öncesi kulüp tesislerine antrenmanı izlemeye gelen bir grup taraftarlara sıcakkanlı yaklaştı. Taraftarlarla tek tek tokalaşan ve hoş geldiniz diyen Buruk, taraftarlarla bir süre ilgilendi. Daha sonra Buruk, taraftarlarla toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

‘BURSA MAÇINDA

GEREKLİ DERSLERİ ALDIK’

Antrenman öncesi spor muhabirlerine açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Okan Buruk, Bursaspor maçında çok iyi mücadele ettiklerini dile getirdi. Buruk, Gaziantepspor maçında tüm hataları telafi edeceklerini vurgulayarak şunları dile getirdi; ‘Sonuç üzücü tabii ki. Oynadığımız oyunun sonucu değil bu. Oyunun geneline baktığımızda çok üstün geçirdik. Belki yediğimiz gole kadar kalemizde net tehlike yaşamadan, belki de ayağımızdaki topu rakibe vererek bir gol yedik. Tabii ki hatalar olacak yanlışlıklar olacak. Kaçırdığımız goller de var. Bunlar oyunun içinde var. Benim için oyuncuların istediklerimizi sahada yerine getirmeleriydi. Bu anlamda büyük ölçüde bunu yapmaya çalıştılar. Skoru yakalayamadık. Aslında çok rahat bir maçtı. 3 puanla lige başlayabilirdik, tekrar kazanma anlamında. Kazanma duvarını yıkarak tekrar ligin içinde çok iyi bir yere gelebilirdik. Ama yapacak bir şey yok. Bu maçtan gerekli dersleri alarak, oyuncularımıza da anlatarak çünkü çok kısa sürede 2 günlük çalışmanın ardından maça gittik. Oyuncularımız bizim istediklerimizi yerine getirmeye çalıştılar. Onların iyi niyetlerinden hiçbir şüphem yok. Gaziantep maçına hemen hazırlanmaya başladık. Tekrar kafamızı kaldırıp yolumuzda gitmemiz gerekiyor. İnşallah bundan sonraki haftalar daha iyi olacak’ dedi.

‘EKSİKLİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ’

Gaziantep maçına iyi bir antrenman programı ile hazırlandıklarını ifade eden Buruk; ‘Baktığımız zaman hem gol pozisyonlarını değerlendiremiyoruz, golden öncede 6 7 tane pozisyonumuz var. Çok fazla pozisyonumuz vardı. Bunun çalışmalarını yapacağız. Önümüzde bir süre var. Bu süre bize faydalı olacaktır. Hem takımla daha fazla süre geçirme hem de eksiklerimizi giderme anlamında haftayı çok iyi bir şekilde geçirip Gaziantep maçına hazırlanacağız’ ifadelerini kullandı.

‘HATALARI TELAFİ EDECEĞİZ’

Bundan sonraki maçlarda hataları telafi edeceklerinin altını çizen, Okan Buruk şöyle devam etti; ‘Herkesin hataları olacak ama biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. Çünkü top ayağımızdayken çok basit bir şekilde topu verdik. Bunlarla ilgili konuşmalarımızı yapıyoruz. Maçtan öncede çok konuştuk bunları aslında. Topun bizde kalması ve gereksiz top kaybı yapmamak çok önemliydi. Bunlar hep konuştuğumuz şeylerdi. Bundan sonra bunları daha çok konuşacağız. Hatalar olacak tabii ki inşallah bunları telafi edeceğiz. Ben oyuncularımın tekrar bu hataları telafi edeceğini düşünüyorum. Onlara çok inanıyorum.’

‘TARAFTARIMIZI STADA BEKLİYORUZ’

Son olarak taraftara bir mesaj veren Okan Buruk; ‘Taraftarın bizim için değeri çok fazla. Böyle bir maçta bizim yanımızda olmaları gerekiyor. Çünkü oyuncularımın morale ihtiyacı var. Biz tabii ki elimizden gelenin fazlasını yapacağız ama taraftarımızın da orada olması, takımın yanında olması gerekiyor. Zaten bu zamana kadar hep destek veriyorlar. Bu maç bizim için çok daha farklı olacak, o yüzden taraftarımızı stada bekliyoruz’ diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!