USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Üyelere Büyük Hizmet

Üyelere Büyük Hizmet

Üyelere Büyük Hizmet
09-11-2015 09:50
Google News


ERSAN ARSLAN

Oda Başkanı Hakan Demirgil ve yönetim kurulu üyelerinin yoğun uğraşları sonucu kooperatif kurularak hayata geçirilen proje kapsamında odaya kayıtlı 100 esnaf maliyetine bedellerle dükkân sahibi olacak.

Sivas Tesviyeciler ve Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası ve S.S. Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hakan Demirgil, 4 Eylül Sanayi Sitesi’nde inşa edilen dükkânların bir bölümünü kısa süre içerisinde, bir bölümünü ise 2016 yılı içerisinde teslim edeceklerini söyledi.

Maliyetine bedelle esnaflara kazandırılacak dükkânlar için 20 bin TL peşinat, kalan tutar için ise taksit imkânı sunduklarını belirten Demirgil, ‘Amacımız, esnaf ve sanatkârımızın kendi işyerinin sahibi olmasını sağlamak. Bu kapsamda 147 metrekareden oluşan 100 adet dükkân inşa ettiriyoruz. Üyelerimiz ve sanayimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’ dedi.

Kooperatif Başkanı Demirgil ve diğer yönetim kurulu üyelerinin kooperatif adına arazi satın alırken, şehir dışında bulunan bazı mülkiyet sahipleri ile bizzat görüşmelerde bulunarak yoğun mesai harcadıkları, kooperatif adına yürütülen tüm faaliyetlere rağmen şahısları adına herhangi bir ücret talep etmedikleri de öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!