USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bildiklerimizi söylediğimiz zaman Kim ak kim kara belli olacak

Bildiklerimizi söylediğimiz zaman Kim ak kim kara belli olacak

Bildiklerimizi söylediğimiz zaman Kim ak kim kara belli olacak
21-05-2013 14:45
Google News


Başkan Otyakmaz ‘İnşallah şu mahkemeler biter. Her şey ortaya çıkar. O zaman işte bildiklerimizi de konuşuruz. Kim akmış kim karaymış ortaya çıkar. Bizi bilen tanıyan insanlar her yerde bizim onurumuzu, şerefimizi nasıl insanlar olduğumuzu bilen şehirlerde gayet iyi şekilde karşılanıyoruz. Bu eskiden de böyleydi ve bundan sonrada böyle olacak. Ama art niyetli bazı yerlerde bu takım olaylara maruz kalıyoruz. Bildiklerimizi söylediğimiz de bakalım ak olduklarını iddia eden insanlar ne hale gelecekler.

KEMAL ÇAĞLAYAN

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, şike ile ilgili görüşlerini İRADE’ye açıkladı. Genel Yayın Koordinatörümüz Kemal Çağlayan’a lig maratonunu, Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın durumunu ve Sivasspor’a yönelik bazı şehirlerde gösterilen artniyetle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, şike süreciyle ilgili mahkemelerin devam ettiğini dile getirerek ‘İnşallah şu mahkemeler biter. Her şey ortaya çıkar. O zaman işte bildiklerimizi de konuşuruz. Kim akmış kim karaymış ortaya çıkar. Bizi bilen tanıyan insanlar her yerde bizim onurumuzu, şerefimizi nasıl insanlar olduğumuzu bilen şehirlerde gayet iyi şekilde karşılanıyoruz. Bu eskiden de böyleydi ve bundan sonrada böyle olacak. Ama art niyetli bazı yerlerde bu takım olaylara maruz kalıyoruz. Bildiklerimizi söylediğimiz de bakalım ak olduklarını iddia eden insanlar ne hale gelecekler.’dedi

AKLA KARA BELLİ OLACAK

Süreç ile ilgili olarak sadece ‘İRADE’ye konuşan Başkan Mecnun Otyakmaz şunları söyledi; ‘Bazı şehirler de de şikeci diye karşılanıyoruz. 4-3 lük biten bir karşılaşmayla ilgili böyle iddialarla yargılandık. Fakat bizim takımımıza açıktan teklif de bulunan insanları biz mahkemelerde söylemediğimiz için onlar namuslu oldu biz kirli insan olduk. Biz 4-3 lük karşılaşmada bunu bütün Türkiye hatırlıyor. Oynamış olduğumuz oyun ve vermiş olduğumuz mücadele ortada. Ve ona rağmen biz şikeci olarak adlandırılıyoruz. Gittiğimiz özellikle kasıtlı bazı şehirlerde şikeci diye takımım tezahüratlara maruz kalıyor. Ama bazıları net bir şekilde takımımız üzerinde oyunlar oynamasına rağmen, biz bunları tespit etmemize rağmen biz bunları mahkemelerde dile getirmediğimiz için onlar namuslu ak bir şekilde lige devam ediyorlar. Burada inşallah şu mahkemeler biter. Her şey ortaya çıkar. O zaman işte bildiklerimizi de konuşuruz. Kim akmış kim karaymış ortaya çıkar. Bizi bilen tanıyan insanlar her yerde bizim onurumuzu, şerefimizi nasıl insanlar olduğumuzu bilen şehirlerde gayet iyi şekilde karşılanıyoruz. Bu eskiden de böyleydi ve bundan sonrada böyle olacak. Ama art niyetli bazı yerlerde bu takım olaylara maruz kalıyoruz. Bildiklerimizi söylediğimiz de bakalım ak olduklarını iddia eden insanlar ne hale gelecekler’ dedi.

KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın ayrılışı ile ilgili olarakta görüşlerini dile getiren Otyakmaz ‘Biz tabii neşeli değiliz biraz buruğuz ama hem Sivasspor hem de teknik heyetimiz kendilerine yakışır bir şekilde ayrılık yaşadıkları için ayrıca mutluyuz. Umarım diğer kulüplere de diğer hocalara da bu şekilde ayrılık olacaksa bu şekilde olur. Gerçekten hocamıza teşekkür ederiz. Yaklaşık 3 yıllık süre zarfında çok önemli hizmetlerde bulundu. Bizde elimizden geldiğince destek olduk. Bundan sonra bir kısır döngüye girme ihtimaline karşılık bir ara verme teklifinde bulundu. Yönetim kurulu tarafından da bu uygun görüldü. Ve 1. Rıza Çalımbay dönemi Sivasspor’da şimdilik sona erdi.

Son 6 aylık 7 aylık yani ligin 2. yarısında bir konsantrasyon eksikliği doğal olarak söz konusuydu. Birbirimizi biraz özleyelim ve inşallah her şeyin hayırlısı olur.

Ben Avrupa da ki en popüler takımlardan Sivas’a getireceğimi söylemiştim. Bir hayal kurmadan bunları gerçekleştirmemiz zaten olmuyor. Biz bugünün hayalini kuruyorduk. Ve o yolda mücadele ettik ve bunu başardık. Sözümüzü tutmuş olmanın bir huzuru da vardı üzerimizde. Biz yarın veya başka gün tekrar Rıza hocanın kapısını çalabiliriz. Hem Rıza hoca her zaman Sivasspor’da çalışmak isteyecektir. Bir zaman sonra Rıza Hocamız tekrar gelecek. En azından insanların yüz yüze bakabilecek durumda olması lazım. Biz kendisinden memnunuz. Hakkını helal etsin. Bizim de bir hakkımız varsa helal olsun. Bizim Rıza hocaya kapımız her zaman açık, gönlümüz her zaman açık.’dedi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!