USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bu Anlayışla Kalkınabiliriz

Bu Anlayışla Kalkınabiliriz

Bu Anlayışla Kalkınabiliriz
24-11-2021 07:05
Google News


Belediyenin önceki gün Katı Atık Düzenli Depolama Sahası'nda temelini attığı Hollanda usulü modern topraksız cam sera projesinde  Sivas adına sevindirici gelişmeler yaşandı. Bilgin’in önceki dönem Sivas Belediye Başkanı olan ve ilimizde ilk modern topraksız sera projesini hayata geçiren Sami Aydın’ı da programa davet etmesi ve her iki başkanın da birbirleri için ifade ettiği düşünceler takdirle karşılandı.

HİLMİ BEYİ KUTLUYORUM

Programda konuşan Sivas eski Belediye Başkanı Sami Aydın; “Belediye Başkanımız Hilmi Beyi kutlamak istiyorum. Belediyemizin desteği olmadan özel sektörün bu projeyi yapma şansı yoktur. Belediye bu tür projelerin önünü her zaman açmalıdır, açtığı zaman zaten böyle  yatırımlar gelir. Hilmi kardeşimiz de bugün bunun örneğini sunuyor, kutluyorum” dedi.

SAMİ AYDIN, ÖNEMLİ HİZMETLER YAPTI

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise Sami Aydın’ın Sivas’a önemli hizmetler yaptığının altını çizdi. Önceki dönemde Katı Atık Düzenli Depolama Sahası'nda da kritik çalışmaların hayata geçirildiğini anımsatan Bilgin, “Biz hep söylüyoruz; 3’ü yapmak istiyorsanız 1 ve 2’yi yapana teşekkür edeceksiniz. Biz de bu noktada Sami Aydın Başkanımıza şehrimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ASIL OLAN BİRLİKTELİKTİR

Programda konuşan Vali Salih Ayhan da “Güzel bir eserin temelini atıyoruz. Tabi güzel bir olaya da şahitlik ettik. Bundan dolayı teşekkür ediyorum. Genelde maalesef geçmiş dönem bugünkü dönem diye bir yönetim taassubu ve kıskançlığı oluyor. Ama Sivas’ımızda hamdolsun böyle bir şeyin olmadığını bugün gördük. Buna icabet edip katılan Sami Beye de teşekkür ediyorum. Bu güzel birliktelik her şeyi geçer. Eseri olmayanın yerinde yeller eser. Asıl olan budur. İnsanlar unutmaz. Güzel bir manzara idi” dedi. /Oğuzhan SARZEP/

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!