USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hentbol Rüzgarı Esti

Hentbol Rüzgarı Esti

Hentbol Rüzgarı Esti
01-06-2021 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Türkiye Hentbol Federasyonu 2021 yılı faaliyet programında yer alan Hentbol Erkekler 2. lig A Grubu 3. etap müsabakaları, 28-30 Mayıs 2021 tarihleri arasında 6 ilden 9 takımın katılımıyla ilimizde yapıldı.

Taha Akgül Spor Salonunda 3 gün boyunca süren maçlarda takımlar kıyasıya mücadele ederek 1. Lige çıkmak için ter döktü.

Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olduğu Taha Akgül Spor Salonunda, ilimizi temsilen Sivas Gençlik Spor Hentbol takımı da mücadele etti.

VALİ SİVAS-GAZİANTEP MAÇINI İZLEDİ

Vali Salih Ayhan, Sivas Gençlik Spor Erkek Hentbol takımı ile Gaziantep Nurdağı Belediye Spor arasında oynanan karşılaşmayı tribünden takip etti. Mücadele öncesi takımlarla da görüşen Vali Ayhan, oyunculara başarı dileğinde bulundu. Ayhan’a Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ile Gençlik Spor Şube Müdürü Ufuk Demir eşlik etti.

ÜMRANİYE 1. LİG’E ÇIKTI

THF Erkekler 2. Lig A Grubu son etap müsabakaları sonucunda Ümraniye Belediyesi GSK, grubu lider tamamladı ve 1. Lig’e terfi etti. Son etap müsabakalarını namağlup olarak tamamlayan Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, gelecek sezon Erkekler 1.Liginde mücadele etmeye hak kazandı. Ligde son maçında Sancaktepe Belediyesi GSK’yı 35-25 mağlup eden Ümraniye Belediyesi GSK, şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.

SİVAS EKİBİ PLAY-OFF’A KALDI

Maçlarda ilimizi temsil eden Sivas Gençlik Spor Erkek Hentbol takımı, topladığı 12 puanla Play-off oynamaya hak kazandı. Sivas ekibi, bu ay içerisinde Ankara’da düzenlenecek play-off müsabakalarında mücadele edecek.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Müsabakalar sonrasında ödül töreni düzenlendi. Düzenlenen törenle İstanbul ekibi kupa ve madalyalarını aldı. Kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, şube müdür Ufuk Demir ve hentbol il temsilciliği yetkilileri ile hakemler takdim etti.

TUNÇ TEBRİK ETTİ

Ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, şampiyon olan Ümraniye Belediyesi GSK’yı tebrik etti. Tunç, “İlimizde 3 gün boyunca resmen hentbol festivali yaşandı. Şampiyon olan ekibi ve dereceye giren takımları kutluyorum. Çok güzel maçlar izledik. Gönül isterdi ki bu salonumuz hentbol severlerle dolsun. Ancak pandemi nedeniyle bunu gerçekleştiremedik. Rahat edeceğimiz günler yakındır inşallah. Tekrardan ilimize gelen bütün takımlara teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Ümraniye Belediyesi GSK’ya da 1. Lig’de başarılar diliyorum. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!