USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yüzde 85’le Seçtireceğiz

Yüzde 85’le Seçtireceğiz

Yüzde 85’le Seçtireceğiz
02-02-2023 07:05
Google News


Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek; “2023 genel seçimleri çok önemli. Bunun için öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beye sahip çıkmalıyız. Ona Sivas’ta yüzde 85’in üzerinde oy vererek sahip çıkacağız, bunu biliyorum. Birinci turda da seçtireceğiz Türkiye genelinde Allah nasip ederse” dedi. 

Fatih TABUR 

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek; ülke ve il gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem arz ettiğini ifade eden Özyürek, Cumhur İttifakı’nın adayı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar cumhurbaşkanı seçtireceklerini belirtti.

CUMHUR İTTİFAKI’NA ZARAR VERMEYİ HEDEFLİYORLAR

Milletvekili Özyürek, “2023 genel seçimleri ülkemiz için büyük önem arz ediyor. Sosyal medyadaki algılarla Cumhur İttifakı’na zarar vermeyi hedefliyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın aday olmaması için algı operasyonu yapıyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın adaylığına ilişkin hiçbir problem yok kesinlikle. Allah’ın izniyle hiç kimse Cumhur İttifakı’na zarar veremeyecek. Çünkü Cumhur İttifakı’nın içeriden veya dışarından destek aldığı bir yer yoktur. Bizim desteğimiz Cenabı Allah ve aziz Türk milletidir. Cumhur İttifakı; bu güçle beraber 2023 seçimlerinden Allah’ın izniyle çok üstün bir başarıyla çıkacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Allah’ın izniyle birinci turda ezici bir üstünlükle seçilecektir. Buna inanıyoruz hep beraber. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi de milletvekili sayısını yükselterek meclise girecektir” dedi. 

DÜNYANIN GÖZÜ BU SEÇİMDE

Amerika’nın ve Avrupa ülkelerinin güçlü bir Türkiye’yi istemediğini dile getiren Özyürek; “Amerika başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinin gözü Türkiye’de zaten. Karşılarında güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti devleti ve güçlü bir Türkiye’yi istemiyorlar. Bunda dolayı da herkes 2023 seçimlerini takip ediyor. Dünyanın gözü bu seçimde. Amerika ve Avrupa; Cumhur İttifakının karşısında. Bu düzenin yıkılmasını istiyorlar. ‘Bizim idare edebileceğimiz, kontrol altına alabileceğimiz bir Cumhurbaşkanı olsun. Kontrol bizde olsun, biz yönetelim; biz Türkiye’ye yön verelim’ istiyorlar.  Biz bunlara müsaade etmemeliyiz” açıklamasında bulundu. 

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek; konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: 

NE BAYRAĞIMIZI NE VATANIMIZI NE DE EZANIMIZI BUNLARA TESLİM EDERİZ

“Türkiye ekonomisinin büyümesi için Doğu Akdeniz’de bir şeyler aramaya çalışıyorsunuz. Güçlü bir ekonomi olsun, kişi başına düşen milli gelir artsın istiyorsunuz ama Amerika, Yunanistan, Avrupa; ‘Ne işiniz var Doğu Akdeniz’de’ diyor. 6’lı masa da çıkıp aynı şeyi söylüyor; ‘Ne işimiz var Avrupa’da, ne işimiz var Doğu Akdeniz’de’ diyor. Kendi haklarımızı kullanarak ülke ekonomisinin güçlenmesi için petrol, doğal gaz arıyoruz. Dışarıdakileri anlarız da içeridekiler ne için buna muhalefet ediyor? Bunu anlamıyoruz biz.  Burada kafada soru işaretleri oluşuyor. Hepimizin çocukları askere gidiyor. Hepsi sağ salim gelsin istiyoruz. Irak ve Suriye sınırında terör örgütleri var. ‘Ne işimiz var Irak’ta, Suriye’de’ diyorsunuz. Amerika’yı anlarım; onların terör örgütlerine yardım ettiğini hepimiz biliyoruz, Avrupa’nın da yardım ettiğini biliyoruz. Tamam da muhalefet neden ‘Ne işimiz var Irak’ta, Suriye’de’ diyor? Biz askerimizin, polisimizin şehit olmasını ister miyiz? İstemeyiz. Biz de ‘PKK’nın, PYD’nin kökünün kurutulmasını istiyoruz’ diyoruz. ‘Bunun için varız’ diyoruz. Tezkere geliyor, muhalefet ‘Hayır’ diyor. Ekonomide yoksunuz, terörle mücadelede yoksunuz; nasıl oluyor bu? Bu ülkenin neresindesiniz? Açık söylüyorum bunlar Avrupa’nın, Amerika’nın  yanındalar. Anladığımız kadarıyla birlikte hareket ediyorlar, birlikte yön veriyorlar. Yoksa bu kadar Türkiye karşıtı olmaları imkansız diye düşünüyorum.  Ne bayrağımızı ne vatanımızı ne de ezanımızı bunlara teslim ederiz. İnşallah 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde asil Türk milletinin sayesinde gereği yapılacak. Allah yardımcımız olacak inşallah. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan birinci turda seçilecek,  Milliyetçi Hareket Partisi’nin vekillerinin de sandalye sayısı yükselecek.  2023 genel seçimleri çok önemli. Bunun için öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beye sahip çıkalım. Ona Sivas’ta yüzde 85’in üzerinde oy vererek sahip çıkacağız, bunu biliyorum. Birinci turda da seçtireceğiz Türkiye genelinde Allah nasip ederse. İkincisi ise vatandaşlarımızdan ricam Milliyetçi Hareket Partisi’nin yürekli, gerçekten kucaklayıcı, samimi doğal milletvekili adaylarına sahip çıkmaları. Milletvekili sayımız Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çoğalsın çünkü hem ülkemizin milli değerlerine bağlı hem de içerideki dışarıdaki iş birlikçilere karşı dik durabilecek yiğit insanlara ihtiyaç var. Onlar da Milliyetçi Hareket Partisi’nin saflarında çoktur, onların yanlarında olun inşallah.” 

SİVAS’TA GİTMEDİĞİMİZ İLÇE, BELDE, KÖY KALMADI

Sivas’ın kendisi için çok önemli olduğunu belirten Özyürek; “Biz Sivas’a sevdalıyız. Kimliğinde Sivas yazan herkes bizim gardaşımızdır. Sivas’ta gitmediğimiz ilçe, belde, köy kalmadı. Seçimden seçime değil sürekli vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz, onları dinliyoruz.  Biz yaklaşık 3 yıl önce Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin talimatlarıyla 81 ile giderek istişare toplantıları yaptık. Arkasından ‘Adım adım 2023, il il Anadolu’ programları yaptık. Vatandaşlarımızla, esnaflarımızla, sivil toplum örgütleriyle bir araya geldik. Sonra ilçe ilçe vatandaşlarımızla buluştuk. Hem Cumhur İttifakı’nı  hem de ülkemizde gelişen hadiseleri, gerçekleri yüz yüze anlattık. Durmadık şu anda da devam ediyoruz. ‘Köyüm Benim’ sohbetleriyle beraber devam ediyoruz. Sivas’ta 12 köyümüze gittik. Muhtarlarımızın tamamı katıldı. Güzel de oldu. Sohbet ettik. Hemşehrilerimizin istek ve taleplerini istişare ettik. Vatandaşlarımız memnun kaldılar, çok kalabalıktı. İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.  Ben Sivas’a sevdalı olan bir kardeşinizim. Yürekten seviyorum. Sivas’ımızı bir adım öne götürmek lazım. Sivas’ın da buna ihtiyacı var. Geçmişte Dikimevi vardı, SİDEMİR vardı. Bunları geçmiş yıllarda koruyamadık. Dikimevi kaldırıldı, SİDEMİR özelleştirildi sonra kanayan bir yara oldu. SİDEMİR’i defalarca  gündeme getirdik. Biz burada çalışan insanların mağduriyetinin önüne geçilmesi gerektiğini söyledik. Maaş alamıyorlar, evini geçindiremiyor. Yaklaşık 650 işçimiz var orada. Mağduriyetin kaldırılması lazım. İnşallah iyi olacak diye bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!