Gündem

?Carlos´u bekliyoruz?

?Carlos´u bekliyoruz?

?Carlos´u bekliyoruz?
29-05-2013 17:32


SPOR SERVİSİ

Son günlerde geldi, geliyor söylentileriyle Sivasspor cephesinde adeta yılan hikayesine dönen Roberto Carlos çıkmazına Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz son sözünü söyledi.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından, teknik heyet seçiminde tercihini Brezilyalı Dünyaca ünlü futbolcu Roberto Carlos’tan yana kullanan kırmızı-beyazlılarda, Kulüp Başkanı Otyakmaz net konuştu.

Son günlerde Carlos ile sözleşme imzalandığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Otyakmaz, Carlos'un, Rusya Premier Lig takımlarından Anzhi Makhachkala'da sportif direktör olarak görev yaptığını ve 2 yıllık sözleşmesi bulunduğunu hatırlatarak, 'Anzhi takımı, hafta sonu Rusya Kupası finalinde CSKA Moskova takımıyla tarihinin en önemli karşılaşmalarından birini oynayacak. Carlos, bu maç oynandıktan sonra Türkiye'ye gelecek ve kendisiyle yüzde 90 sözleşme imzalama durumu söz konusu olabilecek. Ben geçtiğimiz hafta Rusya’ya giderek kendisi ile bir görüşme yaptım ve prensipte olumlu sonuç aldım. Şuan kendisinin gelmesini bekliyoruz ' dedi.

Şuan itibariyle herhangi bir resmi anlaşmanın yapılmadığını sözlerine ekleyen Otyakmaz, Carlos ile yapılacak anlaşmanın sekteye uğraması durumunda alternatif isimleri gündeme getireceklerini ve bu doğrultuda hareket edeceklerini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER