Gündem

?Sivas´ı en iyi şekilde temsil ettik?

?Sivas´ı en iyi şekilde temsil ettik?

?Sivas´ı en iyi şekilde temsil ettik?
20-05-2013 15:05


OĞUZHAN ŞARZEP

Amatör U-19 Ligi’nde il birincisi olan 4 Eylül Belediyespor U19 takımı, Amasya Merzifon’da yapılan 19 yaş grubu Türkiye şampiyonasında grup 2.incisi oldu.

4 Eylül Belediyespor yönetim kurlu üyesi ve alt yapı sorumlusu Hüseyin Kundakçı, antrenör Tuncay Doğan ve U19 futbol takımı, Amasya Merzifon’da yapılan Türkiye şampiyonasına katıldılar.

4 Eylül Belediyespor U19 takımı antrenörü Tuncay Doğan, 2012-2013 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamladıklarını belirterek, Amasya’daki grup müsabakalarında ilimizi en güzel şekilde temsil ettiklerini söyledi.

Grupta, iki Ankara takımı, bir tane Samsun takımı, bir Çorum takımı, bir tane de Kırıkkale takımı olduğunu belirten Doğan, bu illerin şampiyonları ile yaptıkları  maçlarda Ankara şampiyonu olan Ankara Keçiörengücü’nü 2-1 yenerek final oynama hakkını kazandıklarını söyledi.

Doğan, U-19 takımı olarak finalde Samsun Büyükşehir Belediyespor ile normal süresi 2 - 2 tamamlanan maçı,  penaltılarda 5-3 kaybederek, 6 takımla oynanan gruptan grup 2.incisi olarak Sivas'a döndüklerini ifade etti.

4 Eylül Belediyespor U19 takımı antrenörü Tuncay Doğan, ‘Takım olarak Sivas'ı en iyi şekilde temsil ettik. Sporcularımı yürükten kutluyorum. Bize her  türlü desteği veren Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp ve kulüp Başkanımız Ahmet Polat ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz.’dedi.

4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat ise futbol takımının Sivas'ı en iyi şekilde temsil ettiğini belirterek, U19 takımı teknik heyet ve futbolcularını grup ikinciliğinden dolayı tebrik etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER