Gündem

?Hem Göze Hem De Ruha Hitap Edeceğiz?

?Hem Göze Hem De Ruha Hitap Edeceğiz?

?Hem Göze Hem De Ruha Hitap Edeceğiz?
13-01-2014 16:25


KEMAL ÇAĞLAYAN / ÖZEL HABER

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, ikinci yarı takımın başarıdan başarıya koşacağını ve sahaya yansıtacakları takım ruhu ile hem göze hem de ruha hitap edeceklerini söyledi.

Antalya Side’de kamp çalışmalarını tamamlayarak bugün Bursa’da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası müsabakası için Bursa’ya giden Sivasspor’un ikinci yarı hedeflerini Antalya’da Genel Yayın Koordinatörümüz Kemal Çağlayan’a anlatan Carlos ‘Biz hiçbir zaman kimsenin kopyacısı olmadık, olmakta istemiyoruz. Bizim için takımların ligde elde ettiği başarıları, büyük veya küçük takım olmaları hiç önemli değil, Biz renklerin kardeşliğine inanıyoruz ama başarılı olmak hedefimiz var. Bizim oyunumuzu ve başarımızı herkes ama herkes konuşacak‘ dedi.

KAMP ÇOK İYİ OLDU

Kısa süreli de olsa iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, 'Ligin ilk yarısını istediğimiz yerde tamamladık. İkinci yarısında ilk yarıdaki gibi istikrarımızı devam ettirmeye çalışacağız. İyi bir takımımız ve ortamımız var. İyi bir şekilde çalışıp, ikinci yarıyı da başarılı şekilde devam ettirmeye çalışacağız.'

4 FUTBOLCU TAKVİYE EDİLECEK

İkinci yarıda hem kupada hem de ligde zorlu bir maratonun içerisinde olacaklarını ve bu nedenle takıma takviyenin şart olduğunu da sözlerine ekleyen Carlos ‘Kadromuza dahil edeceğimiz futbolcular belirlenmiş durumda. Çok yakın zamanda kırmızı-beyazlı forma ile buluşacaklar. 4 takviye ile ikinci yarıda başarı halkasına halkalar eklemeye devam edeceğiz.’

TEKNİK DİREKTÖRLÜK ZOR

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, teknik direktörlüğün futbolculuktan zor olduğu dile getirerek, 'Takımımla, oyuncularımla, sistemle, karşı takımlarla ilgili sürekli düşünmem gerekiyor. Şu anda işim gerçekten zor. Sanırım saçlarım beyazlayacak' dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER