Gündem

?Carlos varsa geliriz?

?Carlos varsa geliriz?

?Carlos varsa geliriz?
19-07-2013 14:04


SPOR SERVİSİ

Carlos tüm engelleri ortadan kaldırıyor

Sivasspor sportif direktör Murat Erdoğan, teknik direktör Roberto Carlos sayesinde birçok oyuncu Sivas’a gelmek istediğini belirterek, ‘Normalde zorlanacağımız birçok futbolcu teknik direktörümüz Roberto Carlos sayesinde Sivas'a sıcak bakıyor’ dedi.

Sivasspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan, çiçeği burnunda teknik direktör Roberto Carlos'un Sivasspor’a çok şey kattığını ifade etti. Özellikle yeni sezon için bomba transferlerde büyük kolaylıklar sağladığını dile getiren sportif teknik direktör Erdoğan, ‘Carlos'un takımın başına geçmesinin ardından birçok futbolcu Sivasspor'a gelmek için can atmaya başladı. Hocamızın kariyeri, kişiliği, güvenilirliği bize büyük avantaj sağladı. Ve hocamızın hedefleri çok büyük’ ifadelerini kullandı.

DÜNYACA ÜNLÜ FUTBOLCULARI ALDIK

Dünyaca ünlü yıldız Cicinho transferinin teknik direktör Roberto Carlos sayesinde bittiğini dile getiren sportif teknik direktör Erdoğan şunları kaydetti; ‘Normal şartlarda transferinde zorlanacağımız oyuncuları teknik direktörümüzün ismi ile rahat bir şekilde ikna edebiliyoruz. Birçoğu Carlos'un varlığı nedeniyle Sivas'a farklı ve sıcak bakıyor. Elbette bu durumdan son derece memnunuz. Yeni transfer Cicinho, tam bir profesyonel. Kendisine iyi bakıyor. Sivasspor'a faydalı olacaktır' dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER