Gündem

Roberto Carlos´tan Transfer Müjdesi

Roberto Carlos´tan Transfer Müjdesi

Roberto Carlos´tan Transfer Müjdesi
16-01-2014 16:56


OĞUZHAN SARZEP

Kırmızı beyazlı ekip Cumartesi günü karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına start verdi. Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgulayarak, herkesin çok iyi bir şekilde çalıştığını da söyledi.

‘İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK’

Mayıs ayına kadar sürecek lig için iyi bir hazırlık kampı olduğunu ifade eden Carlos şunları kaydetti; ‘İyi bir kamp dönemi geçirdik. Herkes çok iyi bir şekilde çalıştı. Yoğundu baya. Bursa maçında da fiziksel olarak iyi olduğumuzu zaten görmüş olduk. Mayıs ayına kadar sürdüreceğimiz bu zorlu dönem için iyi bir hazırlık oldu’ dedi.

‘GALİBİYET İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ’

Hafta sonu Ziraat Türkiye Kupasında karşılaşacağı Eskişehirspor maçı için açıklama yapan Carlos, Bursaspor karşısında gösterdikleri mücadeleyi Eskişehirspor karşısında gösterirlerse yenebileceklerini söyleyen Roberto Carlos şunları söyledi; ‘Bursa’ya karşı göstermiş olduğumuz mücadeleyi gösterirsek kazanırız bu Eskişehirspor maçını. Maça iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Galibiyet için sahaya çıkacağız’ ifadelerini kullandı.

TAKIMA 2 YENİ YARDIMCI ANTRENÖR GELDİ

Takıma 2 tane yeni yardımcı antrenör geldiğini söyleyen Teknik Direktör Roberto Carlos, hocaları tanıtarak şu sözleri söyledi; ‘İki tane yeni yardımcı antrenör geldi. Bir tanesi Carlos hocamız. Sağlık anlamında bize yardımcı olacak. İspanya’da milli takımda ve birçok takımda uzun yıllar çalıştı. Diğeri de Gina hocamız, yardımcılarımızdan bir tanesi. Gina hocamız da uzun yıllar Brezilya’da çalıştı. Çok deneyimli bir hocadır kendisi. Bize yardımcı olmak için bizimle burada beraber.’

‘3 FUTBOLCU TRANSFER ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ’

Transfer hakkında takıma 3 futbolcu dahil etmeyi düşündüklerini ifade eden Carlos; ‘Yönetimimizle görüştük. 2 santrafor diye bir konu yok. Şuanda 1 yabancı orta saha düşünüyoruz. Yerli bir santrafor düşünüyoruz ve bek oyuncusu düşünüyoruz. Yönetimimizle konuştuk. Biraz ağır ilerliyoruz. Bir yanlış yapmayalım, bütün transferlerimizi yerli yerinde doğru bir transferler yapalım diye aceleye getirmiyoruz’ ifadelerini kullandı.

ANTRENMAN

Sivasspor kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla hafta sonu oynayacakları Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Roberto Carlos ve yardımcıları nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Antrenman pas çalışması ile başladı. açma, germe hareketleri ile devam eden antrenman kondisyon çalışması ile devam etti. Antrenman yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

John Utaka sağ omuz tendon yırtığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Öte yandan Teknik Direktör Roberto Carlos antrenman öncesi futbolculara sert uyarılarda bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER