Gündem

Belediye Beşledi

Belediye Beşledi

Belediye Beşledi
04-11-2013 17:59


İRFAN ÖZŞEKER

Karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemlerinden Deniz  Gültekin, yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Belgin Kumru  ve Fırat Sezgin ve dördüncü hakem Fırat Acaroğlu  yaptılar.

Müsabakaya konuk ekip takım Sivas Dört Eylül Belediyespor’un vuruşuyla başlandı. Maçın 29. dakikasında Belediyespor’dan  Mehmet Murat Uçar takımını 1 – 0 öne geçirdi.

Sivas Dört Eylül Belediyespor, maçın 35 ve 45. dakikasında Ziya İnday’ın attığı güzel gollerle skoru 3 – 0’a getirdi.Müsabakanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi Adliyespor’un vuruşuyla başlandı. Adliyespor, ikinci 45 dakikada konuk ekip Sivas Dört Eylül Belediyespor takımı kalesinde farkı azaltmak için gol ve goller aradı.  Maçın 54.dakikasında Sivas Dört Eylül Belediyespor, üstün oynadığı Adliyespor karşısında farkı dörde çıkaran golü Mustafa Cevret’in ayağından kazandı ve skoru  4 – 0’ a getirdi.

Adliyespor takımı, maçın 55 ve 78.  dakikalarında Şahin ve Kadir’in attığı gollerle skoru 4 – 2’ye getirdi. Müsabakanın 86. dakikasında Sivas Dört Eylül Belediyespor’un dördüncü golünü atan Mustafa Cevret, ofsayt kararı sonrası topa vurması sebebiyle ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Karşılaşmanın son dakikalarını 10 kişi sürdüren Dört Eylül Belediyespor, 90+5’te Uğur Aydı’nın attığı golle durumu 5 – 2 yaptı ve maç bu sonuçla tamamlandı.

Dört Eylül Belediyepor, 10.hafta maçından 3 puanla ayrılırken, puanını 17’e yükselterek, ligde beşinci sıraya yerleşti. Sivas Dört Eylül Belediyespor takımı, bu galibiyetle Türkiye liglerinde Orduspor’la birlikte en az gol yiyen takımı olarak unvanını alırken, Sivas Dört Eylül Belediyespor kalesini koruyan Muzaffer Sarıibrahim ise Türkiye liglerinde en az gol yiyen kaleci unvanına sahip oldu.

Maçtan sonra bir açıklama yapan Teknik direktör Alaettin Çiçek, zor ve güzel bir maç oynadıklarını belirterek,karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün oynadıklarını söyledi.

Çiçek, ‘Sahada kadrosu güçlü bir Adliyespor  takımı vardı. Haftalardır beraberliklerden sonra bu galibiyet çok güzel oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Biz her geçen gün üstüne koya koya gelen bir takımız zamanı doğru kullanmak istiyoruz. Şuana kadar zamanı doğru kullandığımızı düşünüyorum. Taraftarlarımız bizi takip etsinler Sivas Dört Eylül Belediyespor, duruşuyla ve oynadığı oyunla Sivas’ı çok doğru bir şekilde temsil ediyor. Taraftarlarımız bize güvensinler. Maçlarımızda yanımızda olsunlar Bizi desteklesinler bu takıma sahip çıksınlar. Bu takım ileri de güzel şeyler yapacak. Sivas’ı ve Türk futbolunu temsil etmeye devam edecektir. Biz yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Kalan maçlarımızı da kazanıp sezon sonun da inşallah hedeflediğimiz amaca ulaşırız’ dedi.

Takımının çok inançlı ve istekli bir kadrodan oluştuğunu belirten Alaettin Çiçek, oyuncularının, sonuna kadar maçı bırakmadıklarını ve maçı kazanmak için oynadıklarını vurguladı.

Diğer yandan maçtan sonra bir açıklama yapan Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat, ‘Burası bizim uğurlu stadyumumuz. Biz burada şampiyon olduk.

Bugün burada 5.resmi maçımızı oynuyoruz. Burada 4 galibiyet 1 beraberlik aldık. Farklı bir skor, 5 – 2 galip geldik. Takımımız iyi oynadı ve ben başta  teknik direktörümüz Alaattin  hocayı ve diğer hocalarımızı ve takımımızı kutluyorum. Sivas’ımıza bu galibiyet, hayırlı uğurlu olsun. Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz’ dedi.

Sivas Dört Eylül Beledyespor takımı Spor Toto 3.ligin 1. grubun 11. haftasında 10 Kasım 2013 Pazar günü Adıyamanspor’la deplasmanda karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER