Gündem

Eğiticilerin Eğitimi Hız Kesmeyecek--Video

Eğiticilerin Eğitimi Hız Kesmeyecek--Video

Eğiticilerin Eğitimi Hız Kesmeyecek--Video
05-11-2018 07:00


FATİH TABUR

Cumhuriyet Üniversitesi Süreli Eğitim Merkezi Müdürlüğünce (CÜSEM) düzenlenen  "Eğiticilerin Eğitimi" kursunu başarıyla tamamlayan akademisyenler için sertifika töreni düzenlendi. CÜSEM´de düzenlenen törene Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, CÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Enis Baha Biçer ve akademisyenler katıldı.

Törende konuşan Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, CÜSEM´in çok yoğun bir şekilde öğrenciler ve akademisyenler için çeşitli kurslar açtığını ifade ederek, ?Hocalarımız için gerekli olan kursların burada açılması gerekiyor. Akademik yükselmelerde eğiticilerin eğitimi, inşallah bundan sonra da yapılacak. Bundan dolayı da böyle bir kurs açılmıştır ve bunun devamı da gelecek. Görev alan hocalarıma ve CÜSEM´e teşekkür ediyorum? dedi.

?HERKES İÇİN EĞİTİM SLOGANIYLA HAREKET EDİYORUZ?

CÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Enis Baha Biçer ise kurs hakkında bilgi verdi. CÜSEM´in 2003 yılında kurulan ve herkes için kesintisiz eğitim sloganıyla hareket eden bir eğitim kuruluşu olduğunu dile getiren Biçer, ?Sayın Rektörümüz göreve geldiğinden itibaren bize bu konuda sürekli destek verdi. Mevcut fiziki imkânlarımızı iyileştirdik. Kurs sayımızı arttırdık, çeşitlendirdik. İlk yardım eğitici merkezi unvanını Sağlık Bakanlığı´ndan aldık. Adalet Bakanlığı´nca bilirkişilik eğitim kuruluşu tayin edildik. Yine bu doğrultuda Adalet Bakanlığı nezdinde arabuluculuk eğitim merkezi olmak için girişimlerimiz devam ediyor. Yine bir eğitim için birlikteyiz. Sağ olsun Rektörümüz bu konuya verdiği önemin bir ifadesi olarak katılımcılara sertifikalarını vermek için aramızdalar. 45 saatlik Eğiticinin Eğitimi kursumuzu 250 lira bedelden ilan ettik. Normalde diğer eğitim kuruluşlarında bu sertifikanın bin lira ve üzerinde bir bedelden verildiğini biliyoruz. CÜSEM´in burada kâr etmek gibi asla niyeti yok. Dediğimiz gibi herkes için eğitim sloganıyla hareket ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri tüm göstergelerimizde 3 ile 5 kat arasında iyileşme sağladık. Daha iyi bir CÜSEM için çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygularla kursa katılanlara, destek veren hocalarımıza ve bizi yalnız bırakmayan Sayın Rektörümüze teşekkür ediyorum? diye konuştu.

ÖĞRENCİLERİN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi. Rektör Yıldız, sertifika töreninin ardından CÜSEM´in hafta sonu kurslarını ziyaret ederek YÖKDİL kursuna katılan öğrencilerin görüş ve önerilerini dinledi.

/resimler/2018-11/3/1524227112563.jpg

/resimler/2018-11/3/1524447738042.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER