Gündem

Kazaya Davetiye

Kazaya Davetiye

Kazaya Davetiye
31-08-2013 18:44


OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Kent merkezindeki dört yol kavşağının çevresinde bulunan dört yol otoparkı girişindeki belediyeye ait olan kaldırımın istinat duvarı gün geçtikçe yan yatıyor.

Çevrede bulunan esnaflar ise bu duruma tepki göstererek bu durumu belediyenin biran önce düzeltmesini istedi. Esnaflardan Adem Dumanlı bu istinat duvarının tehlike saçtığını dile getirerek şunları kaydetti; ‘Buradaki istinat duvarı gün geçtikçe yan yatıyor ve burada çok büyük bir tehlike arz ediyor. Buradan doğal olarak araçların ve araçlarını park eden insanların bu istinat duvarının altından çıkış yaptığını görüyoruz. Allah muhafaza buranın yıkılma tehlikesini düşünecek olursak buraya mutlaka Belediyenin bir çare bulması lazım. İş işten geçtikten sonra bunun pek önemi olmaz’ dedi.

Belediyeye ait istinat duvarının çok büyük tehlike arz ettiğini dile getiren esnaf Dumanlı; ‘Durum çok büyük bir tehlike arz ediyor. Buna mutlaka ve mutlaka Belediyemizin bilirkişilerini gönderip, burayla ilgili bir çalışma yapmasını istiyoruz mümkünse. Yoksa dediğim gibi yarın iş işten geçtikten sonra burada yapılacak herhangi bir çalışmanın can kaybı olduktan sonra hiçbir önemi yok. Şu andaki durum hiç iç açıcı değil. Çok tehlikeli burası ve kazaya davetiye çıkarıyor. Çok tehlikeli bir durum arabayla otoparka giderken Allah korusun bir anda yıkılabilir. Birde insanlar arabasını otoparka bıraktıktan sonra bu istinat duvarının dibinden geçiyor. Özellikle de bizim yazın gurbetçimiz çok olduğu için insan sayısı fazla oluyor. Bize göre bu duvar belediyeye aittir. Belediyemizin bu duvara biran önce el atması lazım ve belediye buna en kısa sürede bir çare bulur’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER