Gündem

Masa Tenisinde Heyecan Sona Erdi

Masa Tenisinde Heyecan Sona Erdi

Masa Tenisinde Heyecan Sona Erdi
23-01-2014 15:30


OĞUZHAN SARZEP

16 Kurumun ve 80 personelin katılımı ile Ekim 2013’te başlayan Masa Tenisi Ligi yapılan final müsabakaları ile sona erdi. Alınan Sonuçlara Göre:

1. 60 Yıl İlkokulu

2. Özel Final Okulları

3. Cumhuriyet Üniversitesi

4. İl Emniyet Müdürlüğü

5. Sivas Belediyesi

5. Atatürk Endüstri Meslek Lisesi

5. Yavuz Selim İlk-Orta Okulu

olmuştur.

Tarihi Abdi Ağa Konağında yapılan ödül törenine Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Köse, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, kurum idarecileri ve sporcular katıldılar. Sporculara kupa ve madalyaların takdim edildiği törende, Belediye tarafından yapılan ikramlar ve müzik eğlence programı ile hoş bir vakit geçirilmesi sağlandı.

Sivas Masa Tenisi İl Spor Temsilcisi Yrd. Doç Dr. Şemsettin Çimen katılan tüm kurumlara ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Yapılan konuşmalarda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç ise Sivas ilinde masa tenisinde olan atılımdan söz ederek bu ligin organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür etti. Daha sonra söz alan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, kendisinin eski bir masa tenisi oyuncu olduğunu ve önümüzdeki dönemde 4 Eylül Belediye Spor bünyesinde liglere katılabilecek bir masa tenisi takımı oluşturacağı müjdesini verdi. Ödül töreni sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç tarafından Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e masa tenisine yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER