Gündem

Gemerek Esnaf Odası Dinçsoy´a emanet

Gemerek Esnaf Odası Dinçsoy´a emanet

Gemerek Esnaf Odası  Dinçsoy´a emanet
02-03-2018 10:28


Gemerek Esnaf ve Sanatkârlar Odasının olağan genel kurulu yapıldı. İki adayın yarıştığı genel kurulda mevcut başkan Gültekin Tunar, görevini Sercan Dinçsoy´a teslim etti.

Gemerek Ziraat Odası salonunda gerçekleştirilen ve divan başkanlığını Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ali Kılıç´ın yaptığı genel kurulda saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı okundu. Divan Başkanı Ali Kılıç, ilçe esnafına hizmet etmek için aday olan iki adaya da başarılar diledi.

Yönetim ve Denetim Kurulu raporları, bilançolar, gelir gider tablosu okunduktan sonra üyeler tarafından ibra edildi. Dilek ve temenniler bölümünde söz alan oda başkanı Gültekin Tunar, görevde bulunduğu süre içerisinde Gemerek esnaf ve sanatkârına yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Tunar, üyelere daha güzel hizmetlerde bulunmak için yoğun bir çaba sarf ettiğini, imkânsızlıklara rağmen, görev yapan personelin emekli olması nedeniyle tazminatını ödediklerini, hizmet binasında yenilikler yaparak daha güzel bir mekânda esnafa yardımcı olmaya çalıştıklarını dile getirerek, desteklerinden dolayı SESOB Başkanı Beşir Köksal´a teşekkür etti.

Hizmet yarışında yer almak ve Gemerek esnafına hizmet etmek için oda başkanlığına aday olduğunu vurgulayan Sercan Dinçsoy ise, bugüne kadar yapılan hizmetler için teşekkür ettikten sonra, hizmet yarışında kendisinin de olduğunu ifade ederek, üyelerden destek istedi.

İki adayın yarıştığı genel kurulda 160 oy alan Sercan Dinçsoy, Gemerek Esnaf ve Sanatkârlar Odasının yeni başkanı seçilirken, diğer aday Gültekin Tunar ise 150 oy aldı. Gemerek Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetimi Bülent Acar, Fatih Kılıç, Hakan Bayhan, İlhan Kekeç, Kemal Altun ve Nezirhan Çoban´dan oluştu.

Denetim kurulunda ise Tanju Kaya, Osman Çelik ve Akın Kalkanoğlu yer aldı.  Genel Kurula Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği yönetim kurulu üyeleri Ömer Şeker, Raif Aydın, Ziraat Odası Başkanı İhsan Sarıdağ, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Oğuz Gemereklioğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Gazi Sağırkaya da katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER