Gündem

Taraftarlar Mutlu

Taraftarlar Mutlu

Taraftarlar Mutlu
20-08-2013 15:41

OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında karşılaşan Kayserispor ile Sivasspor maçından Yiğidolar kente eli boş döndü. Ancak taraftarlar ise maçı Sivasspor’un çok iyi bir şekilde oynadığını ve maçın hakkının Sivasspor’un olduğunu dile getirdi. Bu sezon çok iyi bir Sivasspor olacağını dile getiren taraftarlar şu ifadelere yer verdi; ‘Takımımız bu sene çok can yakacak. Kadromuz çok iyi. İnşallah maçların hepsinden galibiyetle ayrılırız.’

Taraftarlar 1-0 yenildiklerini dile getirerek şunları kaydettiler; ‘Kayseri maçından elimiz boş döndük. Ancak takımımız çok iyi oynadı. Çok güzel pozisyonlar elde etti. Başaramadık ve şutlarımızın çoğu direkten dönü. Bazılarını ise kaleci çıkardı. Takımımızın kadrosunu beğendik. Oyuncuların hepsi birbiriyle bağlı durumda ve kadro herkes tarafından beğenildi. Biz yinede mutluyuz. Önümüzdeki maçlarda bu şekilde oynarsak yenemeyeceğimiz takım yok. Oyuncularımız zaten çok hırslı. Kayseri maçında şimdiye kadar izlemediğimiz bir Sivasspor izledik. Biz takımımıza yürekten güveniyoruz. Hocamızda tribündeydi ancak onunda sorununun çözüleceğini umuyoruz’ dediler.

‘4 EYLÜL’DE BAYRAM HAVASI’

Diğer yandan Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında oynanacak Sivasspor Konyaspor karşılaşması için taraftarlar, Pazar günü oynanacak Sivas Konya mücadelesinde ‘stadyumu dolduralım’ çağrısında bulundular.

Taraftarlar 25 Ağustos Pazar günü saat 20.15’te oynanacak Sivasspor Konyaspor karşılaşması için, Pazar günü ‘4 Eylül’de Bayram Havası’ yaşayalım dediler. Taraftarla şu ifadelere yer verdi; ‘Pazar günü oynayacağımız Konya maçında stadyumu coşturalım. Sivaslı olan ve olmayan herkes stadyuma gelsin. Takımımızı destekleyelim. Stadyumun hepsini dolduralım. Hiç boş yer kalmasın’ dediler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER