Gündem

Film Gibi Soygun

Film Gibi Soygun

Film Gibi Soygun
21-10-2013 17:42


HABER MERKEZİ

Film gibi soygun

Suşehri ilçesinde Yanlızbağlar mahallesi hastane kavşağında hizmet veren Türkiye’nin tanınmış market zincirlerinden BİM Suşehri mağazası henüz kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından soyulduğu iddia edildi. 

Filmlere konu olacak soygun Suşehri’nde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre Suşehri BİM Mağaza sorumlusu Ersin Güven’i Taşköprü mahallesi Akça Sokakta oturduğu eve gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler Güven’i evde etkisiz hale getirerek mağazanın şifrelerini ve para tutulan kasanın anahtarlarını alarak ellerini ve ayaklarını bağlayıp ağzını da koli bantıyla kapatarak evden uzaklaştılar. Suşehri BİM Mağazasına elini kolunu sallayarak gelen kişi veya kişiler mağazaya girip kasada tutulan Kurban Bayramı hasılatı olan yaklaşık 40 Bin Tl’yi alarak kayıplara karıştırlar. Mağazada bulunan güvenlik kameralarının hard diskini de bilgisayardan söken hırsızlar mağazada yangın çıksın diye doğalgaz kombisine giden fileks doğalgaz borusunu kestikleri tespit edildi. Sabah Mağazaya gelen çalışanlardan Ümran Akça mağaza sorumlusu Ersin Güven’in işe gelmemesi üzerine oturduğu eve gidip kendisini kontrol etmesiyle birlikte hırsızlık olayı ortaya çıktı. Baygın vaziyette Suşehri devlet hastanesine kaldırılan mağaza sorumlusu Ersin Güven tedavi altına alınırken Suşehri emniyet müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri hırsızlıkla ilgili geniş kapsamlı çalışmalarını başlattı. Güvenlik kamerası görüntüsü arayan emniyet birimleri olay yerine giriş çıkışları kapatarak çok sayıda parmak izi çalışması yaptı.

Suşehri BİM mağazasının kasa anahtarının hırsızlar tarafından çalındığı için kasanın ikinci anahtarı Kayseri’den bölge yetkilileri tarafından getirilerek kasaya bakıldı. 

Facia’dan dönülen hırsızlık olayının ardından mağazada biriken doğalgaz’ın tahliyesi için SİDAŞ yetkilileri uzun süre mağazada çalışma yaptılar.

Suşehri BİM mağazası sorumlusu Ersin Güven’in ev sahibi Tahir Yılmaz olayı şu şekilde anlattı, ‘Sabah sağlık ocağına gitmek için evden çıktım. O arada kapıda mağazada çalışan Ümran Akça’yı gördüm hayırdır kızım dedim o da Ersin Güven’in mağazaya gelmediğini söyledi ben daha sonra sağlık ocağına gittim Ümran cep telefonundan beni aradı ve Ersin Güven’in evde bağlı bir şekilde evde yattığını söyledi. Benim bildiklerim bu kadar.’dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER