Gündem

Yanındayız Başkanım

Yanındayız Başkanım

Yanındayız Başkanım
18-01-2014 19:32


Sivasspor Başkanı Otyakmaz ‘Önümüzdeki günlerde tekrar yargılanmaya devam edeceğiz. İnşallah sonunda arzu ettiğimiz gibi olur' dedi.

KEMAL ÇAĞLAYAN

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz,’ Gerçekler er geç ortaya çıkacaktır ‘dedi

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin 'şike davası' ile ilgili verdiği karardan sonra sosyal medyada çıkan bazı haberlere ilişkin, kupa müsabakası öncesinde 4 Eylül Stadyumu önünde toplanan  binlerce taraftarın tezahüratları altında yaptığı açıklamasında  'Bu haberler en fazla yatsıya kadar sürer. Ondan sonra gerçek ortaya çıkar' dedi.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin 'şike davası' ile ilgili kararı hakkında gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Sanıyorum bazı basın yayın organlarında şahsımın ceza aldığı yönünde yayınların çıkması taraftarımızı heyecanlandırdı. Anlaşıldıktan sonra, hata düzeltildikten sonra taraftarlarda memnuniyet olduğunu görmek beni de ayrıca memnun ediyor' diye konuştu.

TEKRAR  MAHKEME OLACAK

Yargıtay'ın kaleci Korcan Çelikay ve kendisi açısından 'şike davasının' tekrar muhakeme edilmesi yönünde karar verdiğini de sözlerine ekleyen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz  'Önümüzdeki günlerde tekrar yargılanmaya devam edeceğiz. İnşallah sonunda arzu ettiğimiz gibi olur' dedi.

YARGISIZ İNFAZ YAPILDI

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz Yargıtay 5.Dairenin kararından sonra sosyal medyada Sivasspor hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak ta , 'Yanlış haberlerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama yine sanal alemde çok önemli destek olduğunu da görüyorum. Gerçekten bu hem takımımız açısından hem de şahsım açısından çok önemli. Benim için de onur verici bir şey. Bu haberler en fazla yatsıya kadar sürer. Ondan sonra gerçek ortaya çıkar. Bugün de görevimin başındayım. Takımımızı temsilen yine buradayım. İnşallah onlar da hatalarını bir an önce telafi ederler.'

Sivassporlu çoşkulu taraftar taraftar maç öncesi 4 Eylül Stadyumunda Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’a ‘Seninleyiz Başkanım. Adam gibi adam Mecnun Otyakmaz ‘ tezahüratları ile  destek verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER