Eğitim

Monticola gönüllülerinden öğrencilere yardım

Monticola gönüllülerinden öğrencilere yardım

Monticola gönüllülerinden öğrencilere yardım
27-01-2018 06:00


BURAK YASİN TAŞ
Çocukların iyi şartlarda yetiştirilmesi ve değişen yaşam koşullarına uyum sağlayabilmesi için gerekli ortamların hazırlanması noktasında herkesin ortak çabası ve sorumluluğu olduğuna inanan Monticola oluşumu, Sivas´ın Gürün ilçesinde bulunan 15 öğrencili Göbekveren Köyü İlkokulu öğrencilerine yardım götürerek onların karne heyecanlarına ortak oldu.
Gürün´de oldukça ilgi ile karşılaşan Asis Monticola gönüllüleri, ilk olarak Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir´i ziyaret etti.
Yardımların dağıtılması ve karnelerin verilmesiyle gerçekleşen programda, Monticola gönüllülerine Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir eşlik etti.
Karneleri ve getirdikleri yardımları çocuklara dağıtan gönüllüler, onlarla resim aktivitesi gerçekleştirerek sosyal sorumluluk projesini,  sosyal duyarlılık çerçevesinde yerine getirdiler.   
Gürünlü işadamı Erol Bozkuş projeye destek vererek Monticola ekibine, projenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Asis Monticola ekipleri yaptıkları açıklamada, sosyal sorumluluk projelerine her zaman çok önem veren Asis Otomasyon olarak ileriki dönemlerde de sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri ile bu alanda sektörde öncü olma geleneğini devam ettirmeyi planladıklarını söyledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER