Gündem

Voleybolda Hedef 1. Lig

Voleybolda Hedef 1. Lig

Voleybolda Hedef 1. Lig
30-08-2013 16:13


RUHİ DEMİR

4 Eylül Belediyespor Voleybol Takımı çalışmalarına başladı geçen yıl 1. Ligden ikinci lige düşen 4 Eylül Belediyespor Voleybol Takımı tekrar 1. Lige çıkmak için hiç ara vermeden çalışmalarına başladı.

4 Eylül Kapalı spor salonunda antrenmanlarına devam eden 4 Eylül Belediyespor Voleybol Takımı günde çift çalışma yaparak çalışmalarını sürdürüyor. Dört Eylül Belediyespor Voleybol takımı kadrosunu da yenileyerek ve yeni transferler yaparak tekrar 1. Lige çıkmak için çalışıyor.

Takımla ilgili bir açıklama yapan 4 Eylül Belediye spor Voleybol takımı Antrenörü Levent Zoroğlu şu ifadelere yer verdi: ?Biliyorsunuz geçen sene istemediğimiz bir sonuç almıştık. İki sene mücadele ettiğimiz 1. Ligden küme düştük şuanda 2. Ligdeyiz yeni bir yapılanmaya gittik. Geçen seneki takımımızdan sadece iki oyuncumuz kaldı. Diğer takımlardan transfer yaptık yaklaşık dokuz oyuncu transferi yaptık. Bunlardan  yedi tanesi birinci ligden iki tanesi ikinci ligden ve alt yapı dan iki oyuncumuzu  takıma kattık. Ayrıca diğer liglerde oynayan iki tane Sivaslı çocuğumuzda kadromuza dâhil ettik? dedi.

4 Eylül Belediyespor Voleybol takımı Antrenörü Levent Zoroğlu ?Şuanda kadromuz Onüç kişiden oluşmakta Pazartesi gününden itibaren antrenmanlarımıza başladık ilk etapta genelde ağırlık kros ve hafif top çalışmaları yapacağız antrenman çalışmalarımız bir ay kadar devam edecek? diye konuştu.

Kamp döneminden de söz Levent Zoroğlu ?20 - 21- 22 Eylül 2013 tarihlerinde Alanyada yapılacak olan bir turnuva var ona katılacağız Alanya Türk Telekomun düzenlemiş olduğu bir turnuva bizle beraber Tokat Belediye Pilevne ve Adana Beyza ve Alanya Türk Telekom takımları katılacak. Daha sonra takımımıza üç gün izin vereceğiz ve tekrar toplanıp 04 -05 -06 Ekim 2013 tarihlerinde Türkiye Kupası oynayacağız bu kupaya hazırlanacağız dedi.  Liglerimizde büyük ihtimal ile 19 Ekim 2013 tarihinde başlayacak iyi bir takım olduğumuzu düşünüyoruz yani şuandaki ilk düşüncemiz şehrimizi Sivas´ımızı ve belediyemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını ifade etti. Daha sonrada başarılı olup tekrar 1. Lige çıkmak istediklerini söyledi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER