Gündem

Yabancı Futbolcu Sayısı 11

Yabancı Futbolcu Sayısı 11

Yabancı Futbolcu Sayısı 11
14-08-2013 16:46


OĞUZHAN SARZEP

Kırmızı beyazlı takımda yapılan son transferlerle birlikte yabancı oyuncu sayısı 11 olarak kaydedildi. Süper lig ekiplerinden ve transferin hızlı takımlarından Sivasspor yaptığı transferlerle yabancı oyuncu sayısını 11´e yükseltti.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl 6-0-4 uygulamasının yapılacağı spor toto süper ligde kırmızı beyazlı ekipte yabancı oyuncu olarak, Arkadıush Piech, Aatif Chahechouhe, Cicinho, Hernan Rengifo, Jakup Navratil, John Utaka, Kamil Grosicki, Milan Cerny, Manuel Da Costa, Milan Borjan ve Mehdi Taouil takımda yabancı oyuncu olarak yer alıyor.

Diğer yandan 9 futbolcu takımdan ayrıldı. Bunlar şu şekilde; Erman Kılıç, Micheal Eneramo, Uğur Kavuk, Mehmet Nas, Hayrettin Yerlikaya, Ricardo Pedriel, Jan Rajnoch, Stefan Senecky ve Erhan Güven kırmızı beyazlı takımdan ayrıldı.

Taraftarlar ise yabancı futbolcuların bazılarının takıma çok büyük fayda sağlayacağını dile getirerek şunları kaydettiler; ?Aatif zaten hepimizin gönlüne taht kurdu. Sahada da çok başarılı bir oyuncu ve geçtiğimiz sezon takımımıza çok fayda sağladı. Cicinho dünyaca ünlü bir futbolcu. Cicinho´nun da yeni sezonda Sivasspor´a çok katkı sağlayacağından eminiz. Cicinhio´nun yetenekli bir oyuncu olduğunu ve iyi bir kariyere sahip olduğunu biliyoruz. Manuel Da Costa olsun Rengifo olsun ve diğer oyuncularımız olsun bu yabancıların hepsi takımımızı çok büyük katkı sağlayacak. Kendi tesislerimizde gerçekleşen idmanlara katıldık. Gittik bizde taraftarlar olarak idmanlarda takımımıza destek olduk. Tesislerde izledik yeni gelen yabancı oyuncuları. Hepsi birbirinden hızlı, tecrübeli ve yetenekli, biz hepsine güveniyoruz? dediler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER