Gündem

Kadın Girişimciler Mimarlar Odasındaydı

Kadın Girişimciler Mimarlar Odasındaydı

Kadın Girişimciler Mimarlar Odasındaydı
28-11-2013 17:36


İRFAN ÖZŞEKER

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası tarafından oluşturulan Sivas Genç Kadın Girişimciler Derneği, 9 Kasım’da seçilen Mimarlar Odası Başkanı Erol Genç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yuvacı Konağı’nda gerçekleşen ziyarete Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Derya Karataş, Başkan yardımcısı Meziyet Genç ve İcra Kurulu üyeleri katıldı. Genç’e yeni görevinde başarılar dileyen Karataş, Dernek faaliyetleri hakkında da bilgi verdi. Sivas’ta kadın istihdamını artırmak için çalıştıklarını söyleyen Dernek Başkanı Karataş, Mimarlar Odası ile de yakın ilişkiler içinde olarak fikir alış verişinde bulunmak istediklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mimarlar Odası Başkanı Erol Genç, Genç Kadın Girişimciler’in her zaman yanında olacaklarını söyledi. Genç ‘9 Kasım Cumartesi günü yapılan seçimle yeni yönetimimiz görev başına geldi. İnşallah şehrimiz için hayırlara vesile olur. Şehrimizin sıkıntıları her geçen gün toplum tarafından görülmektedir, yaşanmaktadır. Bizde oda olarak bu sıkıntı ve sorunların tespitinde, çözüm önerisinde katkı sunmak istiyoruz. Bunlar için çalışmak istiyoruz. Bunda ne kadar faydalı olabilirsek kendimizi o kadar mutlu addedeceğiz. Şehrin geçmişinden bugüne kadar yaşanmışlıklarını göz önüne getirdiğimiz zaman çok ciddi bir tarihi var. Bu tarihe yakışacak bir kentin özlemi içerisindeyiz. Bunun içinde şehrimizin sivil toplum örgütleri ile şehrin ileri gelenleri ile zaman zaman ortak akıl doğrultusunda aldığımız kararlar ile doğruları bulmak istiyoruz. Bu doğruların hayata geçirilmesini istiyoruz. Şehrin buna ihtiyacı var. Bunun için burada ne kadar yol kat edebilirsek bu bizi mutlu edecektir. İnşallah gayretlerimiz sonuçsuz kalmaz. Başarılı oluruz. Başarılı olmamız bizim gelecek nesillerimize faydalı olacaktır. Onların bizi hayırla yad etmesini istiyoruz. Derdimiz ve amacımız budur’ dedi.

Ziyarette Mimarlar Odası Başkanı Erol Genç’in yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Zeynep Güzel, Bülent Çiftçi, Yakup Gülmez ve Şahin Çekin’de hazır bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER