Gündem

Yiğido başarı için ter döküyor

Yiğido başarı için ter döküyor

Yiğido başarı için ter döküyor
06-07-2013 16:01


OĞUZHAN ŞARZEP

Sivasspor yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarını günlük çift çalışma ile devam ettiriyor.Teknik Direktör Roberto Carlos gözeteminde çalışmalarını aralıksız sürdüren Sivasspor’da yeni transferler Cicinho ve Rengifo akşam çalışmasına katıldı. Futbolcularla tanışan Cicinho ve Rengifo kısa süre içerisinde arkadaşları ile kaynaştı, neşeli tavırları ile de çalışmalara renk kattılar

HER ŞEY BAŞARI İÇİN

Hafta sonunda yapılan  çalışma sonrasında görüşlerini dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos,yeni sezon hedeflerinin başarı olduğunu dile getirirek ‘Başarmak zorundayız.Bizlere güvenenleri asla utandırmayacağız ‘dedi

Yiğidoların teknik direktörü Roberto Carlos, gerçekleştirilen antrenman sonrası açıklamalarda bulundu. Antrenmanların tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren teknik direktör Carlos antrenmanların eğlenceli geçtiğini dile getirdi. Teknik direktör Roberto Carlos antrenmanlardaki atmosferin yüksek olduğunu dile getirerek şunları kaydetti; ‘Önemli olan şuan takımın içindeki atmosfer. Şuanda atmosferimiz çok güzel. Herkes arzulu, istekli ve çok mutlu bir şekilde antrenmanlara devam ediyor. Her zaman bu güzel antrenmanları devam ettireceğiz. Ve çok güzel ve heyecanlı maçlar geçirmeyi planlıyoruz’ dedi.

YENİ TRANSFERLERE ÖVGÜ

Yeni gelen Cicinho ve Rengifo ile ilgili açıklama yapan teknik adam Roberto Carlos, takımın kalitesini yükseltmek için geldiklerini dile getirdi. Cicinho ve Rengifo’nun takım için elinden geleni yapacaklarını dile getiren Roberto Carlos şu ifadelere yer verdi; ‘Zaten Rengifo ve Cicinho takımımızda var olan kaliteye yardım etmek için geldiler. Çok kaliteli bir takımımız var bizim. İleriki zamanlarda daha da üst seviyeli bir takım olacağız. Yeni sezonda bu takımımızın çok iyi yerlere geleceğine inanıyoruz’ dedi.

KONDİSYONER GELDİ

Takıma yeni gelen kondisyoner ve Roberto Carlos’un yardımcısı Valmir Cruze için çok iyi ve profesyonel biri olduğunu söyleyen Roberto Carlos, antrenmanlara çok iyi şeyler katacağını belirterek şöyle devam etti; ‘Kendisiyle çok uzun zamandır tanışıyoruz. Biz aynı takımda çalıştık. Çok iyi ve profesyonel bir hocadır. Futbolcularla ilişkileri çok iyidir. Ve herkesle iyi anlaşır. Onunla birlikte takımımızın antrenmanlarına çok iyi şeyler katacağına inanıyorum’ dedi.

LUGANO İLE İLGİLENMİYORUZ

Son zamanlarda Lugano Sivasspor ile anlaştı gibi haberlerin doğruluk taşımadığını dile getiren Carlos, Lugano ile hiçbir görüşme olmadığını söyledi. Lugano ile ilgili söyleyecek başka bir söz kalmadığını dile getiren teknik direktör Roberto Carlos şöyle devam etti; ‘Lugano ile söyleyecek hiçbir şey yok. Yani biz zaten futbolcuyla anlaşmış olsak anlaşmayla ilgili size de haber geliyor. Siz bunu biliyorsunuz. Ancak Lugano ile hiçbir zaman görüşmemiz olmadı. Lugano ile ilgili takımımızda hiçbir zaman bir bu tür konu geçmedi. Takımımızın istediği bütün futbolcular gelirlerse hoş gelsinler sefa gelsinler. Ancak Lugano ile hiçbir görüşmemiz olmadı’ dedi.

NEŞELİ ANTRENMAN

Sivasspor yeni sezon hazırlıklarına gerçekleştirilen antrenmanla devam etti. Teknik direktör Roberto Carlos futbolcularıyla açma-germe ve ısınma hareketlerinin ardından düz koşu yaptı. Düz koşu yaptıktan sonra dar alanda pas çalışması yapan futbolcular antrenmanda oldukça neşeli oldukları gözlerden kaçmadı. Çeşitli hareketler yaparak antrenmanı tamamladılar.

Gerçekleştirilen antrenmanı Sivasspor Kulübü 2. Başkanı Erdal Sarılar ile Faruk Taşseten izledi. Öte yandan antrenmana gelen birkaç taraftarın Teknik Direktör Roberto Carlos’a ve futbolculara sevgi selinde bulundukları gözlemlendi.

Öte yandan antrenman sonrasında Sivasspor’un tecrübeli oyuncularından Aatif Chahechouhe, Kadir Bekmezci ve Ziya Erdal kulüp tesislerinde bulunan küçük su havuzuna girerek serinlediler. Havuzda birbirlerine su ile şaka yapan futbolcuların neşeli oldukları gözlerden kaçmadı. Havuzda bulunan Aatif ve Ziya gazetemizin objektifine poz verdiler. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER