Politika

Zeki Kılıç: Sivas'ta Memnun Olan Görmedim!

Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, yaklaşık 2 aydır gerçekleştirdiği saha çalışmalarını değerlendirdi. Kılıç, seçmenin değişim istediğini söyleyerek “Vatandaşlar artık farklı birini görmek istiyor Sivas’ta. Vatandaşlar da çoğu şeyden şikayetçi. Mevcuttan memnun olan görmedim” dedi.

Zeki Kılıç: Sivas'ta Memnun Olan Görmedim!
27-03-2024 12:04
SİVAS

Erkan YILDIZ

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Yaklaşık 2 aydır sahada Saadet Partisi teşkilatı ile çalışmalarına hız kesmeden devam eden Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir tempo harcadı. Sivas’ın gelişmesi ve değişmesi için çalışmalarına devam edeceğini vurgulayan Kılıç, geride kalan 2 aylık süreci değerlendirdi.

Bu kapsamda açıklamalarda bulunan Kılıç, “Güçlü bir ekip ile yaklaşık 2 aydır hız kesmeden çalışıyor ve herkese ulaşmak için çabalıyoruz. Evet Sivas büyük bir yer. Bu kapsamda ulaşamadığımız insanlara da basın sayesinde ulaşmaya çalıştık. Sivas’ta şunu gördüm ben; kararlı bir seçmen var. Esnaf ekonomiden, kira ücretlerinden, sigortalarını ödeyememekten şikayetçi. Vatandaşlar artık farklı birini görmek istiyor Sivas’ta. Vatandaşlar da çoğu şeyden şikayetçi. Mevcuttan memnun olan görmedim. Bizler Sivas’a değer katacak çok önemli projelerle çıktık” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER