USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ANLAYAMADIĞIMIZ İFADELER DURUMLAR

14-02-2018

HDP kongresinde, konuşmacı; Afrinde savaşan militanlara, sahip çıkıyor, sivil katliamdan bahsediyor... Sonra; Ülkede diktatör var, diyor. Bu nasıl diktatörlük?
Sosyal medyada bir öğretmenin düştüğü acizlik görüntüleri; elden ele dolaşıyor. Hala Bu liselerde disiplin yöenetmeliği diye, bir yönetmelik olduğunu savunacak mıyız? Öğretmenin bu durumu, rtesmi yetkililer tarafından, nasıl değerlendirilecek?
Mecburi eğitim gözden geçirilmelidir...
Liseler, tekrar ele alınmalıdır... Öğrencilerin bu durumu gerçekten çok vahimdir.
Erman Toroğlu;´´Arda  Başakşehiri bozdu´´ demiş, doğru söylemiş...
Milyonluk transferler; sahada geziyorlar. Seyirci, malum.Hala anlamsız taraftralık duygusu ´´ en büyük....´´ Uyanın be adamlar, sizinle sahada gezerek,  alay ediyorlar, alay...
Göztepe seyircisinin derdi ise; bir başka...
Sırrı SAKIK, eleştirdiği CHP lilerle, kongrede yan yana idi. Acaba ne konuştular?
İslami konularda açıklamalarda bulunan bir zat, Şehitlik kavramını kendine göre; yorumlamış...
O, Hocaya cevap. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Zeytin Dalı Harekatı´nda görev yapan Mehmetçiğin, masumların canına zarar gelmemesi için yavaş ilerlediğini söyledi. Yani, sivilleri koruma adına; kendilerini tehlikeye atıyorlar.
Bu tür adamlar, şunu iyi öğrensinler. Sizler oturduğunuz yerlerde; rahat, rahat konuşun, çayınızı yudumlayın, egonuzu tatmin edin diye; birleri canlarından oluyor. Çocuklarını babasız bırakıyorlar. EY! Saygısız adamlar... utanın...
Yani, Bunun adı savaş, anladın mı? S A V A Ş...
ABD nin, ypg, militanlarını yanlışlıkla vurduğu, söyleniyor... Hayrola...
İsrail uçağı düşmüş...
Rus yolcu uçağı, düşmüş. Onlarca ölü var...
ABD, RUSYA,  GERGİN... Bu militanlara uçak düşüren silahları kim verdi? diyorlar...  Sahi, kim verdi?
YPG lideri salih müslim, arananlar listesinde, kırmızı listeye alınmış. Hayırlı olsun...
Suriye´den bir çığlık; Guta´ yı kurtarın...
Bölgenin durumunu dinleyelim. MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Bölgemiz çok vahim gelişmelere gebedir ve çok ısınmıştır. Kutuplaşma ileri düzeydedir. Buhran süreci çok tehlikeli şekilde mesafe almaktadır" dedi. İşte gerçek. Dünya devlerinin savaş gemileri, Akdeniz´ de demirli bulunmaktadır.

Son söz, önemli açıklama...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri ısrarla bu ülkenin tarihini 1923´ten başlatmaya çalışıyor. Birileri inatla bizi köklerimizden, kadim değerlerimizden koparmak istiyor." dedi.
Kaybedilmiş beş milyon metrekarelik, topraktan bahsetti. Sahi kaybedilen O, toprakların hesabını kim soracak? Kimler çaldı O, toprakları? Nasıl çaldılar?
Bir gün buluştururlar, hesapta...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?