USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

VATANSIZLAR...

13-10-2023

VATAN  kavramının anlamını bilmeyen   İNSANCIKLAR...

Evet,  şu anda gerçek vatansever olup, devletinin yanında olan yahut vatanını hiçe sayan insanların test edildiği zamanı yaşıyoruz. Özellikle, pkk' dhkpc'ye, terör örgütlerine karşı  yapılan terör bitirme  girişimleri, birilerini  rahatsız etmektedir. Hayatında, bir kere bile terör örgütüne silah bırak diyemeyen; hatta onların bu terör eylemlerini meşru  gören, onların yaptıkları eylemleri kınamayan kimi sanatçı artıkları; ordumuzun, devletimizin kararıyla başlattığı harekatın, karşısında olmak anlamına gelen; savaşa hayır paylaşımı yapmaktadırlar. Yahut, hala birilerinin hiç sesleri çıkmamaktadır.

Aynı adamlar terör örgütü masumları öldürdüğü zaman, neden sessiz kalırlar...

UYANIN MİLLET BU İKİ YÜZLÜ ADAMLARI TANIYIN, ONLARIN HİÇ BİR FAALİYETLERİNE DESTEK OLMAYIN...  Üstelik alın terinizle  kazandığınız  paraları, bu  adamların  yaptıklarına  destek  olarak harcamayın...

YAZIK OLUR SİZLERE...

AYMAZLIK...

TRT dizilerinde, gündüz kuşağında ne zaman, Değer yargılarımızın öne çıkarıldığı, kardeşliğin, dostluğun, paylaşımın, komşuluk ilişkilerinin  düzgünce anlatıldığı, sahtekarlıkların değil, güzelliklerin, iyiliklerin özendirildiği, bu konuların; iplik, iplik işlendiği dizileri göreceğiz... Yoksa Sadece, 15 temmuz özel sunumlarını yapmak, yeterli midir? Biraz da aile ilişkilerini, insanlar arasındaki ilişkileri anlatan dizilerde; değer yargılarımız işlense, kötü mü olur... Hayat sadece erkek, kadın ilişkisinden mi, ibaret  senelerce yeşilçam klasikleri bu saçmalıkları yeteri kadar işlemedi mi?  Kahkahalarla izlenen adına komedi filmi denilen saçmalıklar, sonuçta topluma ne verdiler?  Hala ısıtıp, üflenip, TV ekranlarını işgal etmeye devam ediyorlar. Onlar yetmiyormuş gibi, nerde ise aynı konuları değişik formatta işleyen dizilere neden bizleri mahkum ediyorsunuz? Yazık, bu yöneticilerin gözü ne zaman açılacak? Yahut, biz bu yöneticilere ne istediğimizi ne  zaman ulaştıracağız?

Biz  toplum olarak bu dayatmalara mecbur muyuz?

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?