USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Terör Örgütü Boş Durmuyor

10-11-2020

Terör örgütünün bazı eylemleri ile, orman yangınları dahil, pek rahat durmadığını gözlemliyoruz. İçeride ve dışarıda Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonları ile, çok ağır darbeler almaktadırlar. Hareket alanları gittikçe daralmaktadır. 

Halkımızın son günlerde çeşitli baskı faktörleri ile; yıldırılmak, sindirilmek veya korku havası estirilmek gibi psikolojik şaşkınlığa itilme çabaları manidardır.  Terör elemanlarının sınır ötesinden sızma girişimi. Hatta hava araçlarını kullanarak, eylem reflekslerini diri tutma çabaları vardır. Çeşitli bahaneler ile, Döviz üzerinden baskılar? 

Amaçlanan nedir?  Sorusunun cevabı gayet açıktır.  ABD seçimleri bahane edilerek; Deprem ve geçim sıkıntısı çok üst düzeyde imiş gibi, bahaneler üreterek, Ülkenin var olan dengelerini bozmaktır. Takiben arkasından gelecek erken seçim taleplerini,  fırsata çevirme düşünceleri gözlemlenmektedir. Eğer gerçekleşir ise, bu seçim süreci içerisinde de kargaşa ve kaos ortamı çıkarmaktır. Bu amaçla Devletin tüm Devamlılık ve istikrar içerisinde olan kurum ve kuruluşlarını yıpratmaktır. Barış ve huzur ortamının yara almasını sağlamaktır.

Başka bir manada, Güvenlik güçlerinin son yıllarda terör örgütlerine karşı aldıkları başarılı sonuçları gölgelemek adına, bazı değişik girişimlerde bulunmaktadırlar. Kendilerine göre, Terörün bitmediğinin hala isteklerinin devam ettiğinin bildirgesidir. Ne kadar korku ne kadar endişe üretebilirsek; o, kardır mantığının hayata geçirilmesidir. Ülke zemininde bu tür olayların olması, hep bu tür odakların lehine olmuştur. Kendi amaçlarının tekrar edilmesi, terör olaylarının arkasından mesajlar verilmesi, alışageldiğimiz durumlardandır. Bu amaçla kendilerine hizmet edecek bir ortamın gelişmesi de beklentileridir. 

Yüce Milletimiz, bunların yıllardan beri takip ettikleri politikaları iyi bilmektedirler. O, psikolojik baskının altında kalmayacaklardır. Kendilerini yönetmeye talip olan siyasi iradeye desteklerini sürdüreceklerdir. Bu aynı zamanda, toplumsal kenetlenmenin, teröre karşı verdiği en önemli mesajdır. 

Ülkemiz ALLAHIN izni ile bu sıkıntılı günleri atlatacaktır. Bu inanç, bu güven, bu güç kendisinde mevcuttur. Dışımızdaki düşmanlarımızın asıl amacı; bu güveni sarsma girişimleridir. İnşallah başarılı olamayacaklardır. 

Bu arada Azerbaycan ordusu Şuşa´yı Ermenilerden geri almıştır. İnşallah Karabağ bölgesi tamamen işgalden kurtarılacaktır. ALLAH yar ve yardımcıları olsun? 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?