USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Uyanık Ol Hendek Harekatını Hatırla

15-03-2023

Ey MÜSLÜMAN  MİLLETİM, davran ve düşmanını iyi tanı... Batı bize asla  dost olmamıştır... Olamaz da... Oktay Sinanoğlu, ne diyordu. ''Batıdan medet umanlara yazıklar olsun...'' Cemil Meriç, ''Batılılar İstanbul'un fethini hiç unutmadılar. O nedenle  Hilal ve Haç'ın kavgası hiç bitmeyecek. Olimpos  dağının çocukları, hıra dağının çocuklarını asla kabullenmeyecekler...''
Uyan, ey neslim. Araştır, oku ve de Batı dünyasının gerçek yüzünü öğren. Bu senin için; Anne sütü kadar önemlidir... Yarın, gelecekte Ülkendeki tüm insanların, özellikle kendi çocuklarının, torunlarının; bir esir ve köle mantığı ile yaşamasını istemiyorsan; bunları öğrenmek zorundasın... Hadi kolay gelsin... UNUTMA   BAŞKA   TÜRKİYE    YOKTUR...

Son yıllarda  ÜLKEMİZİN ÜZERİNE HER ALANDA  gelmelerinin nedeni bellidir. Bizi sıkıştırmaya, çalışıyorlar. Zayıf düşürmeye  gayret gösteriyorlar. Hem maddi açıdan, hem algı operasyonları ile kuşatmaya çalışıyorlar. Moralimizi bozmak istiyorlar. Sinir  uçlarımızla oynuyorlar.

YAKIN zamanda Hendek harekatı ile kimlere destek verdiklerini unutmayınız. O hendek harekatından beklentileri ne idi? Bugün o olaylar çok uzun zamanlar önce olmuş gibi, insanımız unutuveriyor. Orada kaç tane şehit verdiğimizi ne çabuk unuttunuz? O harekatı yapanlara  şimdi birileri siyasal destek sağlamak istiyorlar. Kandildeki dostlarını siyaset arenasına sokacaklarından söz ediyorlar. Birileri de onlarla kol kola yürüyorlar. Onlarla birlikte olmaktan kaçınmıyorlar.

BİRİLERİNİN   "Serbest bırakılsın" çağrısıyla selam çaktığı Selahattin Demirtaş, Türkiye'nin hendek-barikat terörüyle bölünmesi projesine destek vermiş, terörist cenazesine katılmayan vekiller hakkında disiplin soruşturması açacağını ilan etmişti. "Apo'nun heykelini dikeceğiz", "PKK sizi tükürüğüyle boğar", "Sırtımızı YPJ'ye, YPG'ye, PYD'ye yasladık" sözleri ise hâlâ hafızalarda. Vatan toprağının işgal cenderesinden geçtiği o karanlık günlerde neler olduğunu bir kez daha hatırlayalım.
BİRİLERİ 'çukur ve barikat operasyonlarında şehit olan 793 asker ve polisi unuttu. 4.711 güvenlik görevlisi ise yaralanmıştı. 6  HAZİRAN 2018   AKŞAM  GAZETESİ   haberi.

ABD  Hem  Suriye ve Irak'ta  hem Yunanistan sınırında durmadan yığınak  yapıyor. Hatta genel kurmay  başkanları terör örgütünün liderleri ile görüşüyor. Onlara her türlü silahın eğitimini  veriyorlar. Üstelik iç siyaseti dizayn etmeye çalışıyorlar. Neden?  Amaçları nedir?

UYANIK  OL... BU ÜLKENİN  BU  COĞRAFYANIN   DÜŞMANLARI   ÇOKTUR... BİNLERCE  UYUYAN  İNSANLARI, BİR  UYANIK  UYANDIRMAYA  YETER...  O   NEDENLE    SÜREKLİ    UYANIK   OLMAK  LAZIM...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?