Gündem

Kadınlarımız Her Gün Hatırlanmalı

Kadınlarımız Her Gün Hatırlanmalı

 Kadınlarımız Her Gün Hatırlanmalı
07-03-2020 07:00


Çetin POLAT

Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

8 Mart´ın birlik ve beraberlik günü olarak günü kutlandığını ifade eden Demirgil,  hayatın her alanında bulunan kadınların sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini belirtti.

Demirgil, mesajında; "Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutluyorum. 8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımız sadece bir gün değil 365 gün boyunca hatırlanmalı ve değer verilmelidir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti´nin odak noktasında yer alan kadınlarımız, üstlendikleri, misyonu hiçbir fedakarlıktan çekinmeden yerine getirmiş, modern ve çağdaş Türkiye´nin oluşmasında söz sahibi olmuşlardır. Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü´nü en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER