Gündem

Kazanmak İçin Gideceğiz

Kazanmak İçin Gideceğiz

Kazanmak İçin Gideceğiz
29-11-2013 16:44


OĞUZHAN SARZEP

Sivas Dört Eylül Beldiyespor Teknik Direktörü Alaattin Çiçek, Trabzon Akçaabat spor’un önemli bir rakip olduğunu belirterek, Pazar günü oynanacak müsabakaya mutlaka galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi.

Futbolda maç kaybetmenin de olduğunu belirten Çiçek, ‘İyi oynamanıza rağmen maçta kazandığınız oluyor. Biz ilke olarak genç kardeşlerimizi iyi futbol oynamaya, iyi ve doğru değerlerle yetiştirmeye gayret gösteriyoruz. Bu doğrultuda sonuçları doğru alabileceğimizi düşünüyoruz. Genç futbolcu arkadaşlarımızı geleceğe hazırlamak için çalışıyoruz’ dedi. 

Ligin uzun maraton olduğunu belirten Çiçek, ‘Bu hafta sonu deplasmanda Trabzon Akçaabatspor kulübüyle oynayacağız. Onlar da çok doğru, iyi yatırımlar yaptılar. Sabırlı işler yapıyorlar. İyi bir takımla oynayacağız. Hedefi olan bir takımla mücadele edeceğiz. Rakip kim olursa olsun biz aynı amaçla sahaya çıkacağız mutlak kazanmak için oynayacağız’ dedi.

Takımda cezalı futbolcu bulunmadığını ifade eden Çiçek, kazanmak için Trabzon’a gideceklerini belirterek, karşılaşma öncesi küçük sakatlıkları olan sporcuların maç saatine kadar iyeleşeceğini ümit ettiğini söyledi.

Tesislerde antrenmanı izleyen Kulüp Başkanı Ahmet Polat ise,  ‘Geçen hafta iyi oynamamamıza rağmen Bergama Belediyspor’a 4 -3 yenildik. Takımımız iyi gidiyor. Teknik heyetimizden memnunuz. Takımımıza güveniyoruz. Hafta içerisinde çalışmalarımızı iyi yaptık ve hafta sonu inşallah Trabzon Akçaabatspor’u yenip üç puanı alan mutlu taraf biz oluruz’ dedi.

Diğer yandan Trabzon Akçaabatspor Sivas Dört Eylül Belediyespor arasında oynanacak olan lig maçı 1 Aralık 2013 Pazar günü Trabzon Fatih Stadyumu’nda Saat 13.30’da başlayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER