Gündem

?Güneş Balçıkla Sıvanmaz?

?Güneş Balçıkla Sıvanmaz?

?Güneş Balçıkla Sıvanmaz?
08-11-2013 17:54


MUSTAFA IŞIK

Gelir İdaresi Daire Başkanı, Defterdar, Vergi Müfettişleri, Tokat ve Erzincan SMMM Oda Başkanları ile Sivil Toplum örgütlerinin temsilcilerinin katıldığı seminerde görüşlerini dile getiren SMMM Odası Başkanı Çoşkun Erkmen ‘Gerçekleştireceğimiz bu seminerin siz değerli katılımcılara, mesleğimize ve meslektaşlarımıza başarılar getirmesini dilerken ‘Güneş balçıkla sıvanamaz’ başarımızı kimse görmezden gelemez’ dedi.

Seminerde görüşlerini dile getiren Başkan Erkmen ‘Sivas Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak meslek mensuplarımıza hizmet etmenin yanı sıra sultan şehrimiz Sivas  içinde faydalı işler  yapmanın arzusunu taşımaktayız. Bu nedenle ilimizde bulunan diğer meslek odaları ve sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket etmek istiyoruz.

Sivas ile ilgili yapılacak olan her türlü çalışmalarda ve yenilikler de de elimizi taşın altına koymaya hazırız.

Bizler 84 odada 90 bin meslek mensubu, 20 bin stajyer 500 bini bulan istihdam sağlama gücü  ile çalışmalarımızı sergilerken omuz omuza, birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma içerisinde önce mesleki örgütün ve mesleğin başarısı, geleceği düşüncesi ile hareket ederek  bu günlere geldik.

Bu günlere gelmemizde üst birliğimiz TÜRMOB’un  başarılı çalışmaları  göz ardı edilemez.

Merkezde 157, ilçelerde 30 Meslek mensubu ile sultan şehrimizin Tüccar, Sanayici ve esnafına hizmet vermekteyiz.

Türkiye’de yaptığı mesleki faaliyetlerle ülke ekonomisine en fazla katma değer sağlayan meslek odalarının içerisinde ilk sırayı teşkil etmekteyiz.

Ülkemizin bütçe gelirlerinin önemli kısmını  vergi gelirleri oluşturmaktadır. Bu mesleki örgüt mensuplarının vergi gelirlerinin oluşumunun her kuruşunda el emeği  göz nuru mevcuttur.

Türkiye’de yapılan yasal değişikliklere  en çabuk uyum sağlayan, yasal değişikliklerin  ülke ekonomisine katkı sağlaması için en fazla çalışma sergileyen örgüt ve meslek mensubunu bizler oluşturmaktayız.

Bugün de tüccarlarımızı sanayicilerimizi ve esnaflarımızı yakından ilgilendiren E-fatura E-defter uygulaması seminerini ticaret ve sanayi odası ile birlikte hareket ederek gerçekleştiriyoruz.

Gerçekleştireceğimiz bu seminerin siz değerli katılımcılara, mesleğimize ve meslektaşlarımıza başarılar getirmesini dilerken ‘Güneş balçıkla sıvanamaz’ başarımızı kimse görmezden gelemez’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER