Gündem

Döner, Hakeme Ateş Püskürdü

Döner, Hakeme Ateş Püskürdü

Döner, Hakeme Ateş Püskürdü
12-02-2014 18:47


İRFAN ÖZŞEKER

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4.grupta şampiyonluk mücadelesi veren lider Zara Belediyespor’da hakeme tepki. 1-1 sona eren Zara Belediyespor - Bulancakspor karşılaşmasının ardından büyük üzüntü yaşayan Zaraspor camiası hakeme tepki gösterdi. Kulüp Başkanı Erdoğan Döner, ‘Karşılaşma başlangıcından bitimine kadar takdir haklarını konuk takım lehine kullanan karşılaşmanın Bursa Bölgesi hakemi İlhan İnan ve yardımcıları adeta sahada kazandığımız 3 puanının 2’sini şahsi gayretleri sonucu almıştır. Maçın hakemi 85.dakikada verdiği daha doğrusu yoktan icat ettiği uyduruk bir penaltı kararıyla da 1 puanı konuk takıma hediye etmiştir. Görüntülerden de anlaşılacağı üzere ceza alanı içinden dışına doğru yapılan pozisyonda kalecimiz Tuğrul topu eliyle çelmiş rakip oyuncuya en ufak bir fiziki müdahalede bulunmamıştır. Bulancaksporlu futbolcunun kendisini hiçbir müdahale olmadan yere bırakmasına orta hakem İlhan İnan penaltı kararı vermiş tam aksine maçın 1.Yardımcı hakemi olan Mehmet Bulut bu karara uymamıştır. Görüntüler ve pozisyon apaçık ortadadır. Şunu herkes net olarak bilsin ki, bizim önümüze konan hangi engel olursa olsun bu gruptan çıkacak ve Zaraspor’u layık olduğu 3.lige çıkaracağız.’ dedi.

Kulüp Başkanı Erdoğan Döner,’Bulancak maçının hakem triosu hakkında görüntülü olarak TFF ve MHK’ye itirazda bulunacağız. Bizim canımızı yakan bu ve buna benzer hakemlere ligde görev verilmemeli, başka kulüplerimizin de sahada döktükleri alın terleri çalınmamalıdır.’ dedi.

‘ŞAMPİYONLUK İÇİN KENETLENDİK.’

Kendi saha ve seyircisi önünde Bulancakspor ile 1-1 berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybeden Zara Belediyespor’da birlikteliğin en güzel örneği verildi. Zara Belediyespor’lu futbolcular adına açıklama yapan takım kaptanları Turan Bora, Serdar Mert ve Emre Açıkgöz şunları söyledi. ‘Sezon başı camiamıza verdiğimiz şampiyonluk sözünü yerine getireceğiz. Kutlu yolda elbet önümüze taşlar, çukurlar, tepeler çıkacaktır. Bunları Yönetim, Teknik Heyet, futbolcu, taraftar ve büyük Zaraspor camiası olarak el birliği ile aşacağız. Biz her zaman bir ve beraberiz. Bizi her türlü konuda destekleyen bir yönetim kurulumuz var. Bize inanan ve güvenen herkesin yüzünü güldüreceğiz. Hafta sonu Sivas’ta oynayacağımız fuar alanı 1 nolu sahadaki maçımıza tüm taraftarlarımızı ve futbolseverleri bekliyoruz.’ dediler.

FATİH’İN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Zara Belediyespor oyuncusu Fatih Gökdemir’in sözleşmesini feshetti. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ‘2013-2014 Futbol sezonunda Zara Belediyespor bünyesine katılan futbolcumuz Fatih Gökdemir ile karşılıklı yapılan görüşme sonucu sözleşmesi feshedilmiştir. Kulübümüz bünyesinde kaldığı süre içinde takım içerisinde gösterdiği uyum ve çalışkanlığı ile teknik heyet ve yönetim kurulunun beğenisini kazanan genç futbolcumuz Fatih Gökdemir’e katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yolun açık olsun Fatih Gökdemir.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER