Politika

Sivas'ta AK Parti Adayları Belli Olmaya Devam Ediyor!

31 Mart yerel seçim çalışmaların devam ettiği AK Parti’de ilçe adayları da belli olmaya başladı. Kangal, Şarkışla, Suşehri, Gemerek, Hafik ve Gölova’da aday gösterilecek isimler netleşti.

Sivas'ta AK Parti Adayları Belli Olmaya Devam Ediyor!
31-01-2024 11:42
SİVAS

Arife Defne DOĞAN 

AK Parti’de yerel seçimler için çalışmalar devam ediyor. Merkez ilçede mevcut Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in aday gösterilmesinin ardından gözler ilçelerde gösterilecek adaylara çevrildi.

En çok merak edilen ilçeler arasında yer alan Kangal’da eski Belediye Başkanı Mehmet Öztürk’ün aday gösterileceği öğrenildi. Şarkışla’da Ahmet Turgay Oğuz, Suşehri’nde Fazlı Yüksel ve Gemerek’te ise Remzi Kılıçdağ ile yola devam edecek olan AK Parti, Ulaş’ta ise Cumhur İttifakı ortaklarından Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı Turan İlbey’i destekleyecek.

Hafik ilçesinde Habib Görler, Gölova’da ise İlyas Vahapoğlu belediye başkan adayı olarak 31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterilecek.

İmranlı ve Divriği ilçesinde ise AK Parti ve MHP’nin ortak aday çıkarması bekleniyor.  Diğer ilçelerde ise aday adayları üzerinde çalışmalar devam ederken, resmi açıklamanın bu hafta içerisinde yapılacağı öğrenildi.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER