Gündem

İstanbul´u ?Güler? Doyuruyor

İstanbul´u ?Güler? Doyuruyor

İstanbul´u ?Güler? Doyuruyor
10-09-2013 17:27


KEMAL ÇAĞLAYAN / ÖZEL HABER

Sivas, İstanbul’u doyuruyor.

 Güler Sucuklarından günlük 10 ton İstanbul’a sucuk, pastırma ve Sivas köftesi gidiyor. 

Güler Sucukları Et ve Et Mamulleri Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kuzubey Güler, aile şirketi olarak kurulan firmalarının sloganının ‘Yemediğini Yedirme’ olduğunu ve bu slogan doğrultusunda hijyenik ve teknolojik bir ortamda sağlıklı üretim yaptıklarını dile getirerek,1994 yılında Sivas-Erzincan karayolu üzerinde bir aile şirketi olarak kurulan, 2 kişi ile sucuk ve pastırma üretimine başlayan Güler Sucukları, bugün 45 kişilik ekibiyle sucuk ve pastırmanın yanı sıra Sivas köftesi üretimi de yaparak sektöründe önemli dünya markası olmak istediklerini söyledi.

Sivas’tan İstanbul’a günlük olarak 10 ton sucuk, pastırma ve Sivas Köftesi gönderdiklerini, kendi mağazalarının yanı sıra,  ünlü mağazaların reyonlarını Sivas pastırma, sucuk ve köftesinin süslediğini, kaliteli, güvenilir ve İslami kurallara uygun olarak çalıştıkları tesislerde sucuk, pastırma, kavurma, salam ve tescilli Sivas köftesi üretimini yaptıklarını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Kuzubey Güler ‘ ‘Özenle seçilen sağlıklı ve taze etler tesisimizde, soğuk hava şokluma yöntemi ile lezzetinden ve tazeliğinden hiçbir şey kaybetmeden üretimimizde kullanılmaktadır. Büyükbaş hayvanlar entegre et tesislerimizde veteriner hekimlerin kontrolünde İslami esaslara göre kesilip, üretimin her aşamasında son teknolojiler kullanılarak ve gıda mühendisi izlenimleri ile gerekli kontrollerden geçirilerek tüketime hazır ürünler haline getirilir. İstanbul başta olmak üzere birçok şehrimize Sivas ürünlerini taşımaktayız. Günlük olarak İstanbul’a 10 tonu aşkın sucuk, pastırma ve Sivas Köftesi gönderiyoruz. Ürünlerimiz çok büyük rağbet görüyor ‘dedi

Sivas’ta üretime başladıktan sonra Sivas halkının büyük bir desteğiyle karşılaştıklarını ifade eden Güler, vatandaşların kendilerine verdiği güvenin ardından dış piyasaya açıldıklarını ve başta İstanbul, Ankara, İzmir olmak üzere Yozgat, Tokat, Erzurum, Erzincan ve Hatay gibi illerde de satış bayilerini oluşturduklarını söyledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER