Gündem

Zara´da Kamp Sona Erdi

Zara´da Kamp Sona Erdi

Zara´da Kamp Sona Erdi
07-09-2013 15:35


RUHİ DEMİR

BAL Ligi’nde Sivas’ı temsil eden Zara Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Sezon hazırlıklarına Sivas’ta başlayan ve daha sonra Nevşehir’e giden kırmızı siyahlılarda 2 etap kamp dönemi sona erdi.

22 Eylül’de başlayacak olan BAL Ligi’nde bu sene bir üst tura çıkmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Zara Belediyespor’da Kulüp Sportif Direktörü Mustafa Ateş Nevşehir-Avanos kampını değerlendirdi. Ateş, ‘30 Eylülde Nevşehir’de Yıltok Otel’de başladığımız kampı Cuma günü bitirdik. Teknik Direktörümüzün istekleri doğrultusunda bu kampı organize eden Yönetim Kurulumuza çok teşekkür ediyoruz. Bir spor kulübü için ne gerekiyorsa her konuda Yıltok Otel yönetiminden destek aldık. Avanos’a ayak bastığımız saat itibariyle bize ilk günümüzden bugüne kadar destek veren spor organizatörü Mesut Doğrutekin’e çok teşekkür ediyoruz. Verimli bir kamp ve hazırlık dönemi geçirdik. Futbolcularımıza iki gün izin verdikten sonra bugün tekrar Sivas’ta çalışmalarımıza başlayacağız.’dedi.

KAPTANLARIN DEĞERLENDİRMESİ

Nevşehir’de gerçekleşen 2. etap kamp dönemini değerlendiren takım kaptanları konuştu. Nevşehir -Avanos kampını iyi bir hazırlık dönemi olarak belirten 1.kaptan Turan Bora ve 2. Kaptan Serdar Mert, ‘takıma katılan yeni arkadaşlarımız ve takım arkadaşlarımız için iyi bir kaynaşma dönemi oldu. Bize her şeyi ile mükemmel bir kamp ortamı sağlayan Kulübümüz Yönetim Kuruluna teşekkür ediyoruz. Ligin ilk maçı olan Sorgun Belediyespor maçına kadar hazır hale geleceğiz.’ dediler.

İLK MAÇ 22 EYLÜL’DE

Bölgesel Amatör ligde üst üste iki sezon şampiyonluğa oynayan ve 3. lig kapısından son maçlarda dönen Zara Belediyespor bu sene aynı hüznü yaşamak istemiyor. Zara Belediyespor Ligin ilk maçını 22 Eylül 2013 günü saat 14:30’ta Zara İlçe Stadyumunda yapacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER