Politika

Yeniden Refah Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Kalkan: Sivaslının Refahı İçin Çalışacağız

Yeniden Refah Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Fatih Kalkan, “Sivas'ımızın her köşesinde, her bir vatandaşımızın refahı için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Yeniden Refah Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Kalkan: Sivaslının Refahı İçin Çalışacağız
25-02-2024 10:24
SİVAS
Erkan YILDIZ 
Yeniden Refah Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Fatih Kalkan 31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor. 
Kalkan, vatandaşlarla bir araya geldikten sonra MÜSİAD Sivas Şubesini ziyaret etti. 
Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Kalkan, “Yeniden Refah Partisi'nin Sivas Belediye Başkan adayı olarak, hemşehrilerimize  ziyaretlerde bulunmaya devam ettim. Esnafımızın ve değerli vatandaşlarımızın sesine kulak verdim, onların dilek ve taleplerini dinleyerek, şehrimizin geleceği için neler yapabileceğimizi konuştuk. 
Ardından, şehrimizin sivil toplum kuruluşlarından MÜSİAD'ı ziyaret etme fırsatı buldum. Burada, iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelerek, ekonomimizi canlandırma ve istihdamı artırma yönünde atabileceğimiz adımları tartıştık.  Bu ziyaretler, şehrimizin daha iyi bir geleceğe ulaşması için atacağımız adımları şekillendirmede bana ilham verdi. Sivas'ımızın her köşesinde, her bir vatandaşımızın refahı için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER