Gündem

Rengifo Hayal Kırıklığı Yaratıyor

Rengifo Hayal Kırıklığı Yaratıyor

Rengifo Hayal Kırıklığı Yaratıyor
04-10-2013 14:46

İRFAN ÖZŞEKER

Ligde geride kalan 6 haftada ilk 18'e girmeyi daha başaramayan Renfigo, Cumhuriyet Kupası'nın ardından önceki gün Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında  Bucak Belediye Oğuzhanspor karşısında Roberto Carlos tarafından ilk 11'de şans verilmesine rağmen sahanın en kötü ismi oldu. Hücum hattında etkisiz futbolu ile takımına hiç bir katkı sağlayamayan Renfigo'nun antrenmanlardaki mutsuz hali de dikkatlerden kaçmıyor. Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'un da Rengifo'nun performansından memnun olmadığı ve devre arasında yolların ayrılması gündemde olduğu öğrenildi.

DJEBBOUR FORM TUTMAYA BAŞLADI

Sivasspor'un transferin son gününde kadrosuna kattığı Djebbour her geçen gün performansını arttırması camianın yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz sezon Olympiakos forması ile gol krallığı yaşayan Djebbour SB. Elazığspor maçının ardından, Bucak Belediye Oğuzhanspor karşısında ki etkili futbolunu bir golle süsledi. Forvet hattının güçlenmesi Teknik Direktör Roberto Carlos'un memnun ederken, Djebbour, Utaka ile birlikte ilerleyen haftalarda takımının gol yükünü sırtlayacak.

KAMİL GROSİCKİ KAYIPLARDA

Geçtiğimiz 2 sezonda Sivasspor'un vazgeçilmezleri arasında bulunan Kamil Grosicki, Roberto Carlos'un takımın başına geçmesiyle birlikte formaya hasret kaldı. Bu sezon ligin ilk haftasında Kayserispor deplasmanında forma giyen Kamil Grosicki, ardından kadroya dahi girememiş son olarak Sivasspor'un Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olduğu mücadelede sonradan oyuna girmişti. Geçtiğimiz sezonun son haftalarından beri kadroya girmekte zorlanan Grosicki'nin mutsuz olduğu ve ülkesinde yayın yapan polskapilka.net adlı internet sitesinde yer alan habere göre, sezon sonu sözleşmesi bitecek yıldız futbolcunun sezon sonunu beklemeden Sivasspor'dan ayrılmak istediği iddia edildi.

ADEM KOÇAK TRABZONSPOR MAÇINA YETİŞECEK

Kasımpaşa maçında üst arka adalesinde yırtık olan Adem Koçak'ın tedavisi hızla devam ediyor. Kulüp tesislerinde tedavisi devam eden Adem'in gelecek hafta milli maçlar nedeniyle lige verilecek aranın ardından 8. haftadaki Trabzonspor karşılaşmasına hazır olarak takımdaki yerini alacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER