Gündem

Filede Seriye Devam

Filede Seriye Devam

Filede Seriye Devam
24-12-2013 16:45


İRFAN ÖZŞEKER

Voleybol Erkekler 2. Ligde 10. maçına çıkan Sivas Dört Eylül Belediye spor Voleybol takımı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta Antakya Belediye Gençlik spor takımını 3 – 1 yenmesini bildi.

Müsabakayı Kulüp Başkanı Ahmet Polat, As Başkan ve Voleybol Şube sorumlusu Yunus Yiğit, As Başkan ve Hukuk İşleri Sorumlusu Ertuğrul Kuşderici ve çok sayıda Sivaslı Voleybol severler birlikte izlediler.

4 Eylül Kapalı spor salonunda başlayan müsabakaya iyi başlayan Sivas Dört Eylül Belediye spor Voleybol takımı Antakya Belediye Gençlik spor’a göz açtırmadı ve rakibi Antakya Belediye Gençlik spor’u 3 – 1 yendi.

Sivas Dört Eylül Belediye spor Voleybol takımı bu skorla ligde yedinci galibiyetini almış oldu. Temsilcimiz bu galibiyetle puanını 20 yükseltirken puan sıralamasında ise dördüncü sırada yer aldı.

Maçtan sonra bir açıklama yapan Dört Eylül Belediyespor Voleybol Antrenörü Levent Zoroğlu, Antakya Belediye Gençlik spor maçı galibiyetinden dolayı sporcularını tebrik etti.

Ligde onuncu müsabakalarında yedinci galibiyetlerini aldıkları için mutlu olduğunu söyledi. Zoroğlu ‘İyi mücadele ettik ben oyuncularımı bu galibiyetten dolayı kutluyorum çok teşekkür ediyorum. Bu başarı ve galibiyet tamamen oyuncularıma ait özverili ve son derece güzel oynadılar ve maçı kazandılar. Biz yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz ve inşallah hedeflediğimiz amaca ulaşacağız,  tekrar 1. Lige çıkmak istiyoruz’ dedi.

Dört Eylül Belediyespor Voleybol Takımı Ligin 11. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Dört Eylül Kapalı Spor Salonunda ligin ekiplerinden Genç Kafkas Kars takımıyla karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER