Spor

Milli Güreşçinin Gözü Avrupa Şampiyonluğunda

Milli Güreşçinin Gözü Avrupa Şampiyonluğunda

Milli Güreşçinin Gözü Avrupa Şampiyonluğunda
16-07-2018 07:00


SİVAS/ZARA

Uluslararası Gençler Grekoromen Güreş Şampiyonlar Turnuvası´nda şampiyon olan güreşçi Muhittin Sarıçiçek, gözünü Roma´da düzenlenecek Gençler Grekoromen Avrupa Şampiyonası´nda zirveye dikti.

İstanbul´da düzenlenen turnuvada şampiyon olan Zara Belediye Güreş Spor Kulübünün sporcusu Muhittin Sarıçiçek ve antrenörü Sebahattin Kadir Ateş, Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala´yı makamında ziyaret etti.

PALA: ?GÜREŞÇİMİZ

BİZLERİ GURURLANDIRDI?

Pala, şampiyon güreşçiyi ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Elde ettiği başarı ile güreşçimizin 1-5 Ağustos 2018 tarihleri arasında Roma´da yapılacak Gençler Grekoromen Avrupa Şampiyonası´nda ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi temsil edecek olması bizleri gururlandırmıştır. Güreşçimizin Avrupa Şampiyonası´nda ülkemize madalya kazandıracağına inancımız tamdır. Ülkemiz bir Avrupa şampiyonu daha kazanacaktır. Kulüp yöneticilerimizi, hocalarımızı ve sporcumuzu tebrik ediyorum? dedi.

SARIÇİÇEK: ?ŞAMPİYON OLMAK

İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM?

Milli güreşçi Sarıçiçek de desteklerinden dolayı Pala´ya teşekkür ederek, Roma´da yapılacak müsabakalarda Türkiye´yi temsil edecek olmanın sevincini yaşadığını belirtti. Sarıçiçek, Avrupa şampiyonu olmak için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini ifade etti.

Kadir Ateş de güreşçilerinin başarılı olacağından ümitli olduğunu belirterek, Muhittin Sarıçiçek´in gelecek vadeden bir sporcu olduğunu kaydetti. //AA//

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER